Hogy lehet HTML képet törölni?
Nem tudom miért válaszolok már az ilyen kérdésekre, de szerintem már nagyon is elterelődött rossz irányba az oldal.
RENGETEG és még annál is több tananyag van a neten, amiből tudsz gazdálkodni. Hogyan csináld? Egyszerű:
Keresd meg, nézd meg, tanuld meg, készítsd el. Ez a megfelelő sorrend, ez sosem fog változni akármennyi kérdést is kiírnak az emberek erre az oldalra.
Hogy ne maradjon megválaszolatlanul a kérdés. Nem értem teljesen mit szeretnél készíteni, de szerintem ami neked kell az a képgalléria:
https://www.youtube.com/results?search_query=html+image+gall..
Csak "Kb. 599 000". Ennek felét ha megnézed, akkor már simán el tudsz helyezkedni szabadúszó galériakészítőként, amiből megélsz életed végéig.
Annyit tennék még hozzá, hogy abból a millió kérdésből, ami ezen az oldalon van, rengeteg hasonló kérdés található, ami nem arra enged következtetni, hogy az emberek többsége nem érti a válaszokat, hanem inkább az emberi lustaságnak tulajdonítanám ezt a dolgot. Annyi nincs a mai generációkban, hogy rászánjanak fél órát egy dologra és utánanézzenek. Sokkal jobban megragad, sokkal nagyobb a sikerélmény.
Megoldható, de ehhez javascript kell, vagy jquery (ami ennek könnyebben használható verziója).
Ez eléggé testreszabható,de lehet máshogy is..
pl: hogy a forrát cserégeted, ha ilyen puzzle szerű dolgot akarsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!