Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy tudom gyakorolni a css?

Hogy tudom gyakorolni a css?

Figyelt kérdés

Szeretném, hogy erősödne a css tudásom, de egyszerűen nem megy, és azt szeretném kérdezni, hogy tudnám erősíteni hatékonyan a css tudásom, egy egyszerű oldalnál is képes vagyok órákat szenvedni vele, mert sosem jön össze úgy ahogy szeretném.

Tudnátok ajánlani valami oldalt, ahol valami terv alapján segít magas szintre vinni cssbe?

vagy valami tipp, hogy hogyan tudnék gyakorolni?

Alapokkal tisztába vagyok.

Előre is köszönöm.

2017. máj. 11. 13:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Aki 10 éve css-zik, az is órákat/napokat öl egy-egy oldalba. Ha neked eddig a max. néhány óra volt, akkor már király vagy és meg is állhatsz!
2017. máj. 11. 13:57
 2/8 A kérdező kommentje:

De én nem érzem úgy, hogy király lennék, és nem az egész oldallal szenvedek, hanem egy részletével csak, ami igazából nem bonyolult. Csak én vagyok a béna.

Mindenféleképpen szeretném valahogy gyakorolni.

2017. máj. 11. 14:08
 3/8 anonim ***** válasza:
mindenki szenved. ez egy ilyen meló
2017. máj. 11. 14:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Framework és elfelejteni a low level CSS kínlódást.
2017. máj. 11. 14:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Jó rendben van framework, de azokat is írják, én szeretném azért gyakorolni(jó nem olyan szintre, hogy magamtól frameworkot írjak). De ha már itt tartunk, akkor tudnátok nekem ajánlani frameworkoket, amiket érdemes megtanulni? bootstrapet ismerem. :)
2017. máj. 11. 14:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Nagyon a CSS-t nem tudod kihagyni. Framework ide vagy oda.

Igaz, ott a boostrap és egyéb már kész dolgok, de az egyedi dolgokat minden kép meg kell írni. Tehát a CSS-t nem fogod kihagyni.

Mondjuk a CSS igaz, undorító dolog. Nincs olyan jó dolgok benne, mint egy objektum-orientált dologban.

Bár vannak törekvések egy jobb "CSS"-ért. Mondjuk ott a LESS ami realtív én elavultnak mondok, mert már van jobb dolog is, mint pl. a két ikertestvér: SCSS, SASS. Csak ugye ezeket le kell fordítani CSS-re. :)

2017. máj. 11. 14:41
 7/8 A kérdező kommentje:
épp ez az, ezért szeretnék gyakorolni, hogy ha frameworkot is használok, akkor is használnom kell valami szinten sima csset is. :)
2017. máj. 11. 15:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Hiába ismered nagyon jól a CSS-t, ha nincs "művészi beállítottságod", akkor szenvedni fogsz vele. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem érdemes próbálkozni, és fejleszteni magad.

A legjobb gyakorlás, ha csinálsz egy oldalt, amin van szinte minden. Érdekes layout, gombok, legördülő menük, popup-ok, később pedig még valamennyi animáció is.

2017. máj. 11. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!