Hogyan oldjam meg ezt a programozási feladatot PHP-ban?
Van egy félig meddig kész amatőr programom. A lényeg az, hogy egy csv fájlban vannak kerdesek, utana a válaszlehetőségek(3) es az utolso oszlopban, a helyes válasz. Az egyik fele mar megvan, a fajl be van toltve, ki van iratva, stb stb. Egy ilyen teszt feladatot szeretnek létrehozni a kérdésekből! A lenne a kérdésem, hogy hogyan oldjam meg, hogy a kérdéseket automatikusan léptesse akár sorban akár random szerüen? Meghadtam ugy, hogy rand-al bevittem egy szamot az adott intervallumban, de ha kivalsztam a valaszlehetoseget elkuldom, akkor a random ujra aktiválódik, es a kovetkezo kerdesnek nezi a valaszomat. Szoval az lenne a kerdés, hogy hogyan tudom megoldani hogy a kérdéseket leptetni tudjam! Tudom, lehet hogy ezt nem phpbe kellene, de a suliba ezt tanuljuk!
Köszi a válaszokat!
Jajj édes istenem...
A program azt csinálja, amit mondasz neki.
Ha hibásan írod meg, akkor hibás lesz.
Már írtam, jól írd meg, akkor jó lesz.
Sírok.
Más hobbi nem volt, csak a programozás?
Olyan szép bélyegek vannak.
Gyönyörű megoldás.
Fájlban tartani 1 darab változót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!