Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » ESR és Kapacitás méter Assambl...

ESR és Kapacitás méter Assamble programozás szeretnék löketet kapni. Hogyan gondolkozzak, és induljak el?

Figyelt kérdés
Egy ESR és Kapacitásmétert építettem PIc16f886-al. Maga az összeállítással nem volt semmi bajom, NYÁK lapom meg van, kinyomtattam az áramkört, rávasaltam, az alkatrészeket beültettem. Szeretnék vele kész lenni legkésőbb szerdára(29-re). Ám sajnos a programozás terén fogalmam sincs hogyan induljak el. Szeretnék egy kis löketet. Pickit2, a programozási nyelv Assamble. Szeretném, ha valaki segítene megírni a programot, és így átlátnám az egészet,ezért későbbiekben teljesen önállóan megtudnám oldani az efféle dolgaimat. Előre is köszönöm, ha segít valaki.

2017. márc. 22. 19:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nincs egyes, mivel nincs osztályzás, ez nem iskolai házi feladat, hanem magán célra készülő project.

És a másik kommentelő számára a válaszom: Azért nem mondtam semmi konkrétumot, mivel megvárnám, míg valaki esetleg elvállalná ezt a feladatot. És mivel szeretnék minél hamarabb kész lenni, talán most már az is benne van h fizetek érte pár ezer forintot, vagy esetleg ha valaki lenne kedves küldeni egy egy oldalt ahol efféle dologban segítséget tudnak nyújtani, azért is hálás lennék. A panel egyébként 90%os elkészültségben van. Még a PICket kell beleraknom, valamint az ellenállásokat újra leellenőrzöm a napokban amint beérek az iskolába, mivel a dolgaim ott készítettem el, az otthoni körülmények nem adtak meg erre lehetőséget sajnos.

2017. márc. 23. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!