Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi a legegyszerűbb módja...

Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy egyik számítógépem üzenni tudjon a másiknak?

Figyelt kérdés
Tehát mind a két gépem be van kapcsolva, mind a kettő wifi-n van, látják a netet. Hogyan lehet egyszerűen megcsinálni azt, hogy az egyik számítógép küld egy üzenetet a másiknak, aminek a hatására a másik végrehajt valamit? A végrehajtás nem probléma, a kérdés az, hogy az üzenetet hogyan lehet átküldeni a legegyszerűbben a másik gépre, hogy azt érzékelve végrehajtosn egy programot?

2017. márc. 13. 09:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"Nem szoktam arról hallani, hogy a Dropbox nagyon állni szokott volna, és ráadásul praktikusan azonnal megjelennek a fájlok, amiket rámásolok, egy ilyen kis pár bájtos jelzőfájl meg különösen. "

Akkor csináld csak, de ennél nagyobb favágásról még a büdös életben nem hallottam. Nem tudom elképzelni, hogy miért lenne stabilabb a Dropbox, mint egy normálisan megírt, faék egyszerűségű saját szoftver.

De ha már ennyire tök mindegy, akkor miért nem legalább egy Azure szolgáltatás? Azt legalább tényleg erre (is) találták ki.

2017. márc. 13. 22:40
 22/23 anonim ***** válasza:

[link]

Python, első két kód a linken. Első a küldő, második a fogadó. (UDP)

2017. márc. 14. 16:35
 23/23 anonim ***** válasza:
-- Bocsánat, az IP címeket persze be kell állítani.
2017. márc. 14. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!