Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy egyik számítógépem üzenni tudjon a másiknak?
Figyelt kérdés
Tehát mind a két gépem be van kapcsolva, mind a kettő wifi-n van, látják a netet. Hogyan lehet egyszerűen megcsinálni azt, hogy az egyik számítógép küld egy üzenetet a másiknak, aminek a hatására a másik végrehajt valamit? A végrehajtás nem probléma, a kérdés az, hogy az üzenetet hogyan lehet átküldeni a legegyszerűbben a másik gépre, hogy azt érzékelve végrehajtosn egy programot?2017. márc. 13. 09:27
21/23 anonim válasza:
"Nem szoktam arról hallani, hogy a Dropbox nagyon állni szokott volna, és ráadásul praktikusan azonnal megjelennek a fájlok, amiket rámásolok, egy ilyen kis pár bájtos jelzőfájl meg különösen. "
Akkor csináld csak, de ennél nagyobb favágásról még a büdös életben nem hallottam. Nem tudom elképzelni, hogy miért lenne stabilabb a Dropbox, mint egy normálisan megírt, faék egyszerűségű saját szoftver.
De ha már ennyire tök mindegy, akkor miért nem legalább egy Azure szolgáltatás? Azt legalább tényleg erre (is) találták ki.
22/23 anonim válasza:
23/23 anonim válasza:
-- Bocsánat, az IP címeket persze be kell állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!