Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Java Metódusból metódusba?!

Java Metódusból metódusba?!

Figyelt kérdés
Sosem értettem,hogyan tudok metódusokra hivatkozni.Tehát egyikből a másikba.Írok hozzászólásba egy kódot,ami tökéletesen működik ha nem próbálom meg(feltehetően rosszul azért nem működik)metódusokba írni.Kérném azok segítségét,hogy akik jártasabbak tőlem a Java nyelvben,el tudnák nekem magyarázni az adott példán keresztül,hogy mire figyeljek,hogy én is működőképes programot tudjak írni,mely metódusok alapján dolgozik.Kérném a bunkó hangvételű válaszokat mellőzni,inkább ne kommenteljen az,aki nem tud normális hangvételben válaszolni.Előre is köszönöm a segítséget!

2017. márc. 12. 14:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a fáradtságos munkád!Remek kis írás!!!SZUPER!!!
2017. márc. 12. 20:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Szívesen. Bár csak egy copy-paste volt, mert már másoknak is elküldtem korábban.
2017. márc. 12. 20:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!