Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van a programozás / fejlesztés...

Van a programozás / fejlesztésnek mozgalmasabb területe?

Figyelt kérdés

Még csak tanulom és viszonylag jó vagyok benne viszont mikor kint süt a nap és zajlik az élet, az emberek jönnek-mennek én meg a gép előtt ülök úgy érzem FELROBBANOK...

Van a programozásnak valami mozgalmasabb területe? Műszaki vonal vagy 'mittomén'?

Rendszergazda vonalon gondolkodtam, olyan aki kijár cégekhez, bankokhoz stb, viszont abban meg nem vagyok jó mert minnél hardverközelibb annál kevésbé érdekel a dolog.

Bármi ötlet, alternatív javaslatokat pl cad-cam is meghallgatok. Köszönet

2017. febr. 23. 14:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Elolvastam a hozzászólásokat, és a kérdező is eléggé higgadtan vette tudomásul... :-)

De legyünk kreatívabbak, nos menj el egy olyan céghez, ahol játék-karaktereket modelleznek le, pl Tomb Raider:

https://www.youtube.com/watch?v=yf-WFePbH1o

...persze te külön kérd, hogy az egészet ne egy műteremben vegyék fel, biztósítókötelekkel és zöldvászon előtt, hanem te szeretnéd igazából átélni, pl szívesen ugrálsz egyik sziklaszírtről a másikra... :-)

2017. febr. 24. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!