Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van a programozás / fejlesztés...

Van a programozás / fejlesztésnek mozgalmasabb területe?

Figyelt kérdés

Még csak tanulom és viszonylag jó vagyok benne viszont mikor kint süt a nap és zajlik az élet, az emberek jönnek-mennek én meg a gép előtt ülök úgy érzem FELROBBANOK...

Van a programozásnak valami mozgalmasabb területe? Műszaki vonal vagy 'mittomén'?

Rendszergazda vonalon gondolkodtam, olyan aki kijár cégekhez, bankokhoz stb, viszont abban meg nem vagyok jó mert minnél hardverközelibb annál kevésbé érdekel a dolog.

Bármi ötlet, alternatív javaslatokat pl cad-cam is meghallgatok. Köszönet

2017. febr. 23. 14:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nincs, ez ilyen. a futballozásnak sincs olyan területe, hogy a fotelben süppedsz edzés és meccs gyanánt.
2017. febr. 23. 14:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Nincs.
2017. febr. 23. 16:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Magának a programozásnak nincs "mozgalmas" területe. Az informatikában ahogy te is mondtad a rendszer gazda az aki, ha például egy faluért felel, akkor épületek között rohangál. A cad sem mozgalmas szerintem.
2017. febr. 23. 16:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Például az extrém programozás, ami az agilis szoftverfejlesztés egyik módszertana. Ehhez ki kell ülni a laptoppal a szakadék szélére és úgy kell megírni a szoftvert.
2017. febr. 23. 19:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Ó, de még mennyire. Amikor lekavarsz egy nagy pofont az ügyfélnek, mert már a tököd is tele van a hülyeségeivel, illetve nem érted, hogy miért fontosabb neki az, hogy jól nézzen ki, minthogy rendesen működjön a szarja...
2017. febr. 23. 19:47
 6/11 anonim ***** válasza:
#5 te valamit nagyon benéztél, a programozó dolga kiszolgálni az ügyefelet, nem megítélni az ízlését. Megjegyzem ez bármely más területeni is így van.
2017. febr. 24. 09:29
 7/11 anonim ***** válasza:
6: De hát, kinek fejlesztene ő?
2017. febr. 24. 10:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Nincs.

A munka az munka, teljesen mindegy, hogy milyen odakint az idő, attól a feladatköröd nem fog változni.

Kevés olyan munka van a testnevelőtanáron kívül, ahol rossz idő esetén bent dolgozol, jó időben meg mehetsz ki a szabadba.

Amelyik munka egy adott eszközhöz, vagy adott helyhez kötött - márpedig a munkák döntő többsége ilyen -, azok esetében nem válogathatsz, hogy mikor hol dolgozol.

Meg egyébként is: hogy képzelted el a mozgalmasságot? Ha rendszergazda lennél, és tegyük fel, nem egy adott intézményhez tartoznál, hanem tényleg járkálni kellene az ügyfelekhez, a munkád nagy részét akkor is a gép előtt végeznéd. Ráadásul esőben, ködben, hóban, -20 fokban is ugyanúgy menned kéne, nem csak a tavaszi napsütésben.

Egyébként pedig ha valaki szeret valamit csinálni, akkor azt akkor is szereti, ha kint jó az idő.

2017. febr. 24. 11:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! a lényeg nem a napsütésen van, lehet nem kellett volna említenem, de nyílván napsütésben jobban kikivánkozik az ember mint szakadó esőben, a lényeg nehezemre esik egész nap a gép előtt ülni :-/ annak ellenére hogy amúgy megy a dolog...
2017. febr. 24. 15:00
 10/11 A kérdező kommentje:
"megy a dolog..." = programozás
2017. febr. 24. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!