Tudtok olyan oldalt mondani, ahol már kész programkódok vannak, amivel már működő, használható alkalmazást lehet futtatni?
Egész egyszerű programoktól a nehezebbekig. Nyelvekre lebontva. Csak ki kell másolnom, esetleg le kell töltenem.
Nekem sokkal jobban megegyszerűsítené a tanulásomat, ha már a kész kódsorokkal varriálnék és átlátnám, hogy mit mire használtak.
"Nekem sokkal jobban megegyszerűsítené a tanulásomat, ha már a kész kódsorokkal varriálnék és átlátnám, hogy mit mire használtak."
Azt te csak hiszed. Ez a legsúlyosabb hiba, amit egy kezdő elkövethet.
Amíg nincsenek az alapok tisztázva, amíg nincs egy használható alapkészséged, addig te ne nézegesd mások kódjait, mert csak gányoló mester lesz belőled, jobb esetben.
#2: Én ezt egyáltalán nem mondanám.
Nem egy, ma már elismert és befutott programozó ismerősöm kezdte a pályáját mások programjainak módosítgatásával, bogarászásával. Persze, nem mindegy, hogy hogy áll hozzá: csak összehányja egybe a kódrészleteket - mert akkor tényleg nem lesz belőle soha normális programozó -, vagy pedig kísérletezget vele, hogy na, vajon ez mit csinál, hogy csinálja, és mi változik, ha X ponton változtatok rajta?
Sourceforge és még ezer hely.
De, hogy nem fogsz így megtanulni programozni, azt garantálom.
Rosetta code-on különféle nyelveken láthatod algoritmusok megvalósítását
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!