Dávid vagyok osztcső kérdése:
Venni akarok egy szamítógépet csak nem tudom milyet vegyek? Elsősorban játékra kellene, ha tudnátok rá példát is mondani hogy mit tudna futtatni megköszönném Egy ilyet néztem eddig ki
2016. márc. 26. 16:51
1/4 anonim válasza:
Ilyen szépen feldíszített darab szart már rég láttam. Ha játszani akarsz, akkor ennyiért vegyél konzolt, vagy szánd rá ennek az összegnek a bő másfélszeresét PC-re.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát én erre nem is gondoltam mivel számítógép párti vagyok
De akkor keresgélek ps4 vagy xbox után
Kössz a választ
2016. márc. 26. 17:07
3/4 anonim válasza:
next gen konzol szintű konfig:
4/4 anonim válasza:
Kivéve, hogy szar ez is. Olyan videokártyával nem fog úgy játszani, mint konzolon, ráadásul fölöslegesen erős mellé a proci. Egy i3+GTX950 kiegyensúlyozottabb lett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!