Mennyi lehet igaz eböl a cikkböl? (43000 üres IT allas Nemetorszagban, aminek 48%-a szoftverfejlesztöl. )
Erröl a cikkröl an szo [link]
2015 szeptembereben jelent meg.
43000 valami bödületes szam, illete ebböl 20000 csak a szoftverfejlesztö...ez gyakoratilag egy kisebb varost jelent...
Teny es valo a nemet ipar nagyon nagy, de ennyire?
Kell Münchenben a sok Linuxos rendszergazda :D
Ja nem, bocs, mostmá Windows-os kell.
Én is adtam fel hirdetést, szeptemberben, egy telefon érkezett, php melra, 150 nettós ajánlattal.
A haverom novemberben érkezett haza ausztráliából, ahol több mint két évig dolgozott, elég expert mókus amúgy. Ő nettó négyszázat jelölt meg egy ismertebb cégnél, egy sikeres jó hangulatú interjú végén, rögtön közölték vele, hogy nem tudnak ennyit fizetni neki. Most átmenetileg 240-ért rendszergazda, programozási melója is akad, nem csak szerver pesztrálgatás.
Épp a héten olvastam a Bildben, hogy évek óta a legmagasabb a betöltetlen állások száma Németországban, egymillió feletti számot írtak. Ha ennek a fele igaz, akkor simán igaz lehet a szoftverfejlesztőkre vonatkozó adat is.
"valszeg recruiterek pesztrálgattak akik rajtad akarnak keresni"
IT cégektől kerestek.
Azt elfelejtettem odaírni, hogy ez Magyarországon volt.
"nyílván nem tudod mennyit kapnál és milyen feltételekkel kéne dolgoznod"
400 nettót jelöltem meg fizetési igénynek ott ahova regisztráltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!