Hogyan oldjam meg, hogy ne használja?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok és nem boldogulok avval, hogy public voidokba írok nem egybe és egyikben akarom egy txt fájl elérési útját megadni és, ha nincs olyan akkor kreálni egyet és utána ebbe írni csak írásnál állandóan azt írja ki, hogy használatban van. Ha másikba publicba írom, akkor jó, de most csak egyben kell. És ha mégegyszer megnyitom jó csak elsőre nem. Úgyhogy amikor vsinálom a fájlt az használja ilyenkor, de ezt nemtudom sehogy megoldani probáltam késleltetést is, de semmi. Hogy tudnqm megoldani? C#2017. febr. 12. 03:19
2/9 A kérdező kommentje:
Kösz. Az érvekkel teli hozzászólást. Mintha most nem azt tenném.
2017. febr. 12. 04:05
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem azt teszed. Inkább a meglehetősen primitív gondjaiddal terheled az itt megfordulókat. Ez nem tanulás, hanem nyüglődés, próbálkozás.
4/9 anonim válasza:
Akármit is csinálsz, sűrgősen hagyd abba...
6/9 A kérdező kommentje:
Mert te kezdőként gondolom mindent tudtál. És az se semmi, hogy pont egy ilyen kérdező oldalon nem lehet már kérdezni, ha nem tetszik ne válaszolj.
2017. febr. 12. 12:44
7/9 anonim válasza:
Használat után mindig be kell zárnod a fájlt. Lehetőleg abban a függvényben, amiben megnyitottad.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Gondoltam rá csak bármit probqltam sehogy se volt jó mindig valamit kiírt, de hosszas keresgelés után rájöttem.
2017. febr. 12. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!