Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen fejlesztői környezetet...

Milyen fejlesztői környezetet ajánlanátok JavaScripthez? Lehetőleg olyat, ami jelzi az adott hibákat.

Figyelt kérdés

Eddig Javával foglalkoztam csak, ott ha valamit elszúrtam, akkor a NetBeans vagy az Eclipse jelezte, hogy mi a baki. (Hiányzó ; stb. )

Most JavaScriptet tanulunk, és Notapad++ ban kezdtük el. Nekem baromi idegesítő, hogy nem jelzi a hibákat, egy kódot nyolcszor át kell futnom , hogy mi a hiba. A Netbeans meg az Eclipse ugyan úgy nem javít JS-t. Vagy lehet hogy nem találtam meg a megfelelő beállításokat?

2017. febr. 11. 11:37
 1/4 anonim ***** válasza:
22%

A JavaScript interpretált nyelv, nem fordított, így nem is fogsz fordítói hibaüzeneteket kapni.

A Microsoft pont ezért találta ki a TypeScriptet.

2017. febr. 11. 12:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Vannak Javascripthez is különböző hibakereső eszközök.

* Eclipse-hez ott a JSDT: [link]

* Notepad++-hoz ott a JSLint: [link]

* Vagy ott a JSHint: [link]

2017. febr. 11. 13:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Phpstorm vagy webstorm
2017. febr. 11. 13:32
 4/4 anonim ***** válasza:

bár online és winen az offline verziója folyton meghal a c9.io talán a legjobb

felregisztrálsz, new, blank baloldalt fájlkezelő,

alul linux terminal

a previewwel pedig jobbra betehetsz egy preview ablakot, bár inkább másik tabot használok (végtelen ciklus, összenyomott weblap...)

De egyébként előre installálva van minden php, c++ meg minden ilyen szval könnyebb is + felhőben tárolja az adataokat így bárhonnan elérheted

2017. febr. 11. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!