Milyen fejlesztői környezetet ajánlanátok JavaScripthez? Lehetőleg olyat, ami jelzi az adott hibákat.
Eddig Javával foglalkoztam csak, ott ha valamit elszúrtam, akkor a NetBeans vagy az Eclipse jelezte, hogy mi a baki. (Hiányzó ; stb. )
Most JavaScriptet tanulunk, és Notapad++ ban kezdtük el. Nekem baromi idegesítő, hogy nem jelzi a hibákat, egy kódot nyolcszor át kell futnom , hogy mi a hiba. A Netbeans meg az Eclipse ugyan úgy nem javít JS-t. Vagy lehet hogy nem találtam meg a megfelelő beállításokat?
A JavaScript interpretált nyelv, nem fordított, így nem is fogsz fordítói hibaüzeneteket kapni.
A Microsoft pont ezért találta ki a TypeScriptet.
bár online és winen az offline verziója folyton meghal a c9.io talán a legjobb
felregisztrálsz, new, blank baloldalt fájlkezelő,
alul linux terminal
a previewwel pedig jobbra betehetsz egy preview ablakot, bár inkább másik tabot használok (végtelen ciklus, összenyomott weblap...)
De egyébként előre installálva van minden php, c++ meg minden ilyen szval könnyebb is + felhőben tárolja az adataokat így bárhonnan elérheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!