Egy ismerősöm Python-ban programoz, és engem kér meg, hogy HTML-t tanítsak neki. Nem gyanús ez? Aki érti a Python-t, annak miért kellene tanár a HTML-hez?
SimkoL: A mai webolddalak némelyike elképesztően komplex. Elég körülnézni az mbed.org-on (regisztrálni kell) és az ember szinte belesápad abba, ami fogadja.
Azonban itt a html-ről volt szó, bármiféle css, java- vagy egyéb client/server side script, más, egzotikus fűszer, só, bors, fokhagyma említése nélkül.
A html, bár ma már több figyelmet igényel mint mondjuk 3.2 korában, még mindig egy sekélyes valami.
OFF
Pen-dragon olyan, amilyen. Nem kell vele egyetérteni (illetve, khm, gyakran muszáj nem egyetérteni), az is érthető, ha szükségtelennek tartod vitába szállni vele, és helyette megelégszel valami jókora oltással. Mindazonáltal nekem speciel nem tetszik, hogy módszeresen vadásztok rá, és a válaszaitól függetlenül kötelezően érkezik a lepontozás a vészbíróságtól. Volt már nála rosszabb, hadd férjen már el ő is az oldalon -- annál vakítóbban csillog mellette a te okosságod.
ON
OFF
Mi ez a kommunista tempó? Most komolyan azért kellett leszázalékolni, mert nem akarom ugyanazt utálni, mint ti? Mert valakit, akivel általában én sem értek egyet, egyáltalán elviselek? Fejtsd már ki pontosan, hogy mitől olyan kártékony ez!
Nekem is egyszerűbb lett volna suttyomban a pirosnyomkodással kifejeznem a viszolygásomat, elhiszed? -- de gondolkodó emberhez illőbbnek találtam, hogy sumákolás helyett inkább elmondjam a véleményemet. Ha szerinted erre a sunyi lepontozás az adekvát válasz, te tudod. Én jobban szeretem a nyílt eszmecserét.
ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!