Hogyan lesz valakiből adatbázis fejlesztő?
Figyelt kérdés
Eddigi ismereteim sql és php, mind a kettőt nevezzük belépő szintűnek, szeretném magam otthon képezni, időm és szorgalmam van. Keresgéltem neten, de olyan sok irány van, mi az amit mindenképp kell, mivel kezdjek?2017. jan. 22. 19:06
1/6 anonim válasza:
Ess neki az sqlnek melyebben, mysql, postgres, oracle sql, etecera.
2/6 anonim válasza:
Tudom, ma már nem feltétlenül igaz, de valamikor régen (90's) egy öreg róka azt mondta nekem, hogy programozónak 30 év alatt keresnek embereket, adatbázis tervezőnek pedig 40 felett.
"mivel kezdjek?"
Programozással, azon belül mindenféle-fajta adatbázis kezelői megoldással. Onnan tudsz majd továbblépni. (Persze attól függ, milyen szintre akarsz eljutni.)
4/6 anonim válasza:
"adatbázis fejlesztő"
Nem egészen tiszta, hogy mit akarsz? Adatbázist csomó projekthez kell tervezni, de ez elég távol áll mondjuk egy DBMS fejlesztésétől.
5/6 BTzone509 válasza:
Attol fugg hogy milyen agban akarod mobile app hoz pl a SQlite-ot hasznalnak/ok.
6/6 A kérdező kommentje:
Még nem ismerem annyira, de imádnék strukturálni, modellezni, adott feladatra megtervezi egy adatbázist. Szeretem a logikát és a legvadabb elvontságot.
2017. jan. 25. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!