ER diagrammban melyik nyíl végi ikon jelzi az '1' és melyik az 'n' tipusú kapcsolatot?
Figyelt kérdés
ERDPlus-t használok de órákon máshogy tanították a jelölést és már nagyon össze zavarodtam hogy működik ez.
A séma lényege hogy 1 dolgozóhoz több munka is tartozhat 1 munkát viszont csak 1 dolgozó végezhet el.
Ezen a képen megfelelően vannak a nyil végén az ikonok? [link]
2016. dec. 3. 10:41
1/3 anonim válasza:
Nincs dokumentációja a terméknek?
2/3 A kérdező kommentje:
Ez egy szabadon választható témájú beadandó feladat ahol egy adatbázis rendszert kell tervezni és ahoz kell az er modell is de közben rájöttem hogy a használt jelölés a nyilak végén jó.
2016. dec. 3. 11:59
3/3 anonim válasza:
MySQL Workbench Modellezője ami jó ilyen feladatokra. Egyébként kötelező az EK? Mert valami nagyon idejét múlt. :) Szerintem.
Amúgy neten ilyet találtam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!