Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Visual Studio C# programozás...

Visual Studio C# programozás alapok? Hogyan tudnám? Segítene valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gimnáziumban tanulom emelt óraszámban a C# programozást Visual Studioban. Még az elején vagyunk, de valahogy nagyon elkeveredtem, és nem értem az anyagot.

A ControlWriteline teljesen oké, a bajuszok, pontosvesszők is, de gyakorlatban nem tudok egy feladatot megoldani.

Van egy feladatsor, amit gyakorlásként kaptunk,hogy ha az megy, akkor a dolgozat is fog. Hát sajnos nem megy.

Lenne itt valaki, aki segítene nekem megérteni, akár átnézne velem pár feladatot, hogy jussak valamire?

Nagyon tanácstalan vagyok, sajnos a füzetemből nem leszek annyival okosabb, hogy meg tudjam oldani.

Körülbelül a "Kérj be egy nevet és írasd ki a betűit visszafelé"-nél tartunk.

Előre is nagyon köszönöm!!

18/L

2017. jan. 17. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Nézz fel egy magántanár oldalra, és kérd meg anyukádat, h fizessen neked pár órát!
2017. jan. 17. 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy vannak-e komolyabb terveid a programozással (mondjuk hogy ebből akarsz-e megélni). Mert ha igen, akkor nem feladatokat kell nézni, hanem rendbe kell tenni az alapokat, hogy értsd, mit is akarunk csinálni és hogyan csinálhatjuk meg. Ha viszont ez neked csak egy szükséges rossz és elég a kettes is, csak menj át a tárgyból valahogy, akkor nézhetünk feladatmegoldásokat is.
2017. jan. 17. 17:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyébként pen-dragon kollégára ne hallgass, ha netán idetévedne.
2017. jan. 17. 17:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Hihetetlen hogy egyetemista vagy aztán ennyit nem tudsz kitalálni nekem meg túl rosszak voltak a jegyeim így aztán esélytelen volt az egész számomra.

Bekéred a nevet és a string végétől iterálsz a sring elejéig egy ciklusban azt csá.

2017. jan. 17. 21:17
 5/6 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! A köszönés utáni első szavam a GIMNÁZIUM.

Többieknek köszönöm!

2017. jan. 17. 22:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Mellesleg az Console.WriteLine("#");

Füzetből, könyvből nem lehet programozást tanúlni.

2017. jan. 22. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!