Android studio helyett normálisan működő IDE vagy simán parancssorral vezérelt változat hogyan?
Xamarin.
Az legalább a Java-tól is megszabadít.
Hidd el nem az Android Stúdióval vannak problémák...
...én minden gond nélkül tökéletesen fejlesztettem benne több kisebb-nagyobb projektet és soha semmi probléma nem volt vele. Persze minden kezdet nehéz...
Furcsa, hogy az egyik legnépszerűbb IDE-vel ilyen bajaid vannak. Nálunk szinte mindenki IntelliJ alapú fejlesztőkörnyezetet használ (erre épül az Android Studio is), és mindenki szereti.
Mondjuk pl ha ezt tartod lassúnak, nem tudom mi a véleményed Netbeansről, Eclipse-ről, Xcode-ról (főleg Interface Builder), újabb Visual Studio-król (megint csak, főleg designer). Ezek közül első kettőhöz fel lehet rakni az Android SDK-t (maximum nem hivatalos módon, bár régen ugye Eclipse alapú volt a fő Android IDE), úgyhogy próbálkozni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!