Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Rendeltem egy program nyelv...

Rendeltem egy program nyelv könyvet ez jó?

Figyelt kérdés
C# ezt oktatja a könyv!még nem jöt le postán van! pontosan mit is kéne várnom ettől a könyvtől?mit fog ez nekem meg tanitani?elméletben úgy vélem,hogy programozást,de mégis milyen programozást?
2017. jan. 8. 20:16
1 2 3
 11/27 Amarok Tonrar ***** válasza:
85%
Ahhoz Malbolge kell.
2017. jan. 8. 21:29
 12/27 anonim ***** válasza:
2%
C#...hat hagyd a pi*aba. C++ az igazi en mindent ebben irok jatekmotortol elkezdve mindent, halozati kapcsolatokat stb...Kicsit olvass utana majd rajosz, hogy mirol beszelek...de ha kezdo vagy akkor nem ajanlom mert mind ket program nyelv nehez ugy kezdesnek. Nem azt mondom nem lehet megtanulni meglehet csak komolyan le kell ulni es meg kell tanulni elolvasod vannak benne pelda programok, sok-sok kodot olvasol igy lehet megtanulni. Van a masik modszer egy nagyon konnyu program nyelvel kezdesz python. Ha ez megy akkor profi vagy...van programozasi gyakorlatod utana johet a C# vagy a C++ vagy a java ;)
2017. jan. 8. 21:41
 13/27 anonim ***** válasza:
81%
Hallgass a #12-esre, egy értelmes magyar mondatot sem tud leírni, biztos profi programozó.
2017. jan. 8. 22:11
 14/27 anonim ***** válasza:
37%

C#-ban minden létező platformra tudsz fejleszteni. Az egyik legmodernebb programozási nyelv, elég könnyű használni és biztonságos. Tudsz vele játékokat készíteni, webalkalmazásokat, bármilyen ablakos alkalmazást ... stb. Mérnöki szoftvereket, meg operációsrendszert mondjuk ne ebben akarj fejleszteni, arra inkább C++ a jó.

Szerintem ne ASP.NET-el kezdd a C# tanulást. Arra inkább vegyél valami C# kezdőknek könyvet, vagy csinálj végig pár netes tutorialt!

Kezdésnek:

1. https://www.youtube.com/playlist?list=PL224F3AA87C7A48C9

2. https://www.youtube.com/playlist?list=PLd5MvFV1xur5yyJ-hTmuE..

3. [link]

Ha ezek mennek és mondjuk játékokat akarsz csinálni, akkor meg Unity-vel folytasd:

[link]

Ha a webes fejlesztés érdekel, akkor meg folytasd az ASP.NET könyvvel, amit vettél!

2017. jan. 8. 22:57
 15/27 anonim ***** válasza:

... no, unity-re ezt akartam linkelni:

[link]

2017. jan. 8. 23:03
 16/27 anonim ***** válasza:
93%

> Rendeltem egy program nyelv könyvet ez jó?

Teljesen fölösleges minden további kérdés és válasz addig, amíg nem vagy képes leírni, hogy egyáltalán melyik könyvről beszélsz. (Szerző, cím, kiadási év)

Orvoshoz sem így mész, hogy "Doktor úr, bevettem egy gyógyszert, ez segít rajtam?"

2017. jan. 9. 00:45
 17/27 anonim ***** válasza:
92%

"mit fog ez nekem meg tanitani?"

Félő, hogy nem sokat..

2017. jan. 9. 02:51
 18/27 anonim ***** válasza:
95%

"Van a masik modszer egy nagyon konnyu program nyelvel kezdesz python. Ha ez megy akkor profi vagy."

Akkor profi vagy.. LOL

:o)

2017. jan. 9. 02:52
 19/27 A kérdező kommentje:
Köxönöm,leg inkább a Játék készitést meg a web oldal fejlesztés tanulnám! de persze először inkkab a web programozást! köxönöm :)
2017. jan. 9. 12:00
 20/27 anonim ***** válasza:
91%
Még mindig nem írtad le a könyv címét.
2017. jan. 9. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!