Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi a programozás / szoftverfej...

Mi a programozás / szoftverfejlesztés jövője?

Figyelt kérdés
Természetesen olyan gazdag akarok lenni mint Bill Gates vagy mint a butuska Minecraft kitalálója Markus Persson. Ehhez várok ötleteket!

2017. jan. 5. 11:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%

Alapvetően két út lehetséges:

1) Írsz egy olyan programot, amire nagyon sok embernek szüksége van, és viszonylag megfizethető áron értékesítve is milliárdokat kaszálhatsz. Ilyen pl. a Windows. Vagy extrém esetként a Facebook.

2) Írsz egy olyan programot, amit viszonylag kevesen használnak, de ők nagyon-nagyon sokat megadnak érte. Pl SAP.

+1: Írsz egy fos weboldalt vagy akármilyen tré alkalmazást két hét alatt és eladod az államnak százmilliókért. Ehhez nem árt, ha jóban vagy Orbán egyik lányával, esetleg az irányítószámod 8086.

Good luck!

2017. jan. 5. 11:13
 2/17 A kérdező kommentje:
Az utolsó pont szimpatikus... már csak a kapcsolatokat kell felhajtani! Amúgy még töröm a fejem egy jó ötleten. Vagy csak a multik tudnak már ezen a piacon érvényesülni?
2017. jan. 5. 11:30
 3/17 anonim ***** válasza:
96%

Bakker... 8086 - Felcsút. Pedig már azt hittem, valami IT utalás. :D

Amúgy ez már itt elbukott: "Természetesen olyan gazdag akarok lenni mint Bill Gates"

Ugyanis, ha fogalmad sincs, mit akarsz csinálni, ráadásul itt kérdezel, továbbá csak a pénz érdekel, akkor soha a büdös életben nem fogsz meggazdagodni.

Sokszor elég egy jó ötlet alapnak, viszont kell hozzá az elszántság, a kitartás és a tudás, hogy meg is valósítsd. Azon kívül - legalább is az elején - nem szabad, hogy csak a pénz lebegjen előtted, az kell, hogy meg AKARD csinálni, amit elképzeltél.

2017. jan. 5. 11:32
 4/17 A kérdező kommentje:
Nincs igazad! Bill Gatest csak a pénz érdekelte... mégis meggazdagodott!
2017. jan. 5. 12:01
 5/17 A kérdező kommentje:
Amúgy meg ötletindítónak gondoltam... ha nincs konstruktív ötleted nem kötelező írni ide!
2017. jan. 5. 12:03
 6/17 anonim ***** válasza:
66%

"Nincs igazad! Bill Gatest csak a pénz érdekelte... mégis meggazdagodott!"

Meg mondjuk értett ahhoz, amit csinált és nem másoknál kuncsorgott, hogy miből is gazdagodhatna meg.

2017. jan. 5. 12:41
 7/17 A kérdező kommentje:
Na, pen-dragont is idevonzotta a fene. Te mindenütt ott vagy? Annyiban igaz, rossz helyen kérdeztem, ide siránkozó-okoskodó okostojások járnak, akik értenek hozzá azok a dolgukat végzik... Téma részemről lezárva!
2017. jan. 5. 12:52
 8/17 anonim ***** válasza:
70%
A jövő a mesterséges intelligencia kutatásban van például. Ha képes lennél lemodellezni az emberi az működését, garantálom, hogy milliárdos leszel.
2017. jan. 5. 13:25
 9/17 A kérdező kommentje:

Igen, az AI a jövő. Aláírom! De erre csak tőkeerős gigacégek képesek ilyen szinten... Nekem pl. Markus Persson sikere szimpatikus hiszen ő egy ötletre építve érte el amit elért.

Persze nem gondolom hogy tényleg milliárdos leszek, pláne hogy itt kapom az ötletet. Csak gondolotam megfuttatom ez a gondolatmenetet...

2017. jan. 5. 13:30
 10/17 anonim ***** válasza:

"Na, pen-dragont is idevonzotta a fene. Te mindenütt ott vagy?"

pen-dragon a GYIK házi rendszergazdája, aki munkaköri kötelességként folyton itt lóg, és emelett trollkodó kommentjeivel még extra forgalmat is generál a munkáltatójának.

2017. jan. 5. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!