Milyen Pick mikrovezérlőt használjak?
Szeretnék egy 6 lábú bogarat készíteni, ami nem ütközik semminek, és ha valamit elé rakok, ki bír találni onnan.
Milyen Pick típusú Pick mikrovezérlőt használjak, amit assembleben beprogramozok?
Nem Pick, az a szalámi, hanem PIC. :D
Miért nem jó neked, tök kezdőként ilyenre egy Arduino???
Most nem akarok b*nkó lenni, de ha már valamiben programozol, legalább a nyelvnek meg a platformnak a nevét illene helyesen leírnod, mert így egy kicsit nehezen hihető, hogy értesz hozzá.
Pick-ből egyébként a téliszalámi a kedvencem, te pedig PIC-re gondolsz. A nyelv pedig assembly.
Azért érdekelne, hogy milyen szinten állsz. Megtennéd, hogy egy egyszerű programot, mondjuk ami megállapítja két szám legnagyobb közös osztóját, leírod ide assemblyben?
"Azért érdekelne, hogy milyen szinten állsz."
Számodra ez még kétséges? :O
"A programnyelvet egyszer hallottam, és nem is kell sose leírnom, nem is a nyelv helyesírása itt a lényeg."
Hát persze, hogy nem! A lényeg, hogy kened, vágod az assemble-t!
" A Pick szalámira annyit, hogy nagyon fáradt voltam kiíráskor"
Nekem kvázi halottnak kéne lennem ahhoz, hogy PIC helyett pick-et gépeljek, háromszor, egymás után, de hát, nem vagyunk egyformák, ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!