Pick pack pont, vagy postapont lenne gyorsabb?
Figyelt kérdés
PCX.hu-n szeretnék rendelni videókártyát, és nem tudom melyik szállítási formával érne ide gyorsabban a csomag. Van köztük különbség? Mindkettő van a városban, a futár pedig nem megoldható mivel hétköznap dolgozom.2016. jan. 3. 11:31
1/6 Gábor_79 válasza:
Szerintem a postapont. Vidékre a Pick-pack mindig legalább 3+1 nap. A posta pont talán egy nappal kevesebb. Nem nagyon emlékszem, bár rá tudnék nézni az e-mailekben.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire lenne számodra teher az email nézés.. ez a kommented is nagy segítség. :) Jól esne az a - 1 nap is.
2016. jan. 3. 13:01
3/6 Gábor_79 válasza:
Nem teher, csak van aki a kérdés kiírása után felszívódik, akkor meg mindegy. De akkor megnézem.
4/6 Gábor_79 válasza:
Megnéztem. Hát nem egyértlemű az időkülönbség. Egy csütörtöki napon este '15.XI.10 21:23-kor adtam le a rendelést 3 tételre. 1 HDD + hozzá tápkábel Y átalakító [link] meg egy sima Sata adatkábel. Megérkezett kedden 5 nap múlva, közte egy hétvége 10:26-kor az e-mail. De a Pick-pack se lett volna hamarabb. Lehet, hogy az értesítés jött egy nap késéssel - nem emlékszem.
5/6 Gábor_79 válasza:
Jut eszembe. A futárszolgálatot kérheted a munkahelyedre. Vagy a megjegyzésekbe beírod az időintervallumot és telefonon keresnek. Általában használnak GPS-t. Ők is jobban örülnek, ha elsőre kimegy az áru.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor elvileg a postapont gyorsabb, mivel a pickpack pont nálam eddig így működött, persze csak példát írok:
Vasárnap este rendeltem, és leghamarabb csütörtökön érkezett meg.
Köszi a segítséget, minden kommentedre adtam egy +-t!
2016. jan. 3. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!