A számítógépen futtatható programok többsége hogyan indítható el mindenfajta felbontással: 1024*650,650*1000,1200*560. stb?
Off:
Dehogy is röhögnék ki bárkit is, főleg egy tőlem idősebbet. Csak az a bosszantó, hogy te jobban tartod magad :) mint én - igaz felénk 50 alatt nincs pálesz azt pedig nagyon szeretem, húzza is a barázdákat a képemen.
OFF
Ami azt illeti, éppen a múlt héten szereztem be egy kis szőlődesztillátumot, mivel én is igen sokat adok a férfias megjelenésre.
ON
"Lekéri a lehetséges felbontásokat, ami ugye videókártya és monitorfüggő, és ezek alapján esetleg felajánlja a változtatást."
Azért ez nem teljesen így van.
A jelenlegi videokártyák bármelyike képes bármilyen felbontásra, nagyon széles határok között. A korlátot egyedül a megjelenítő jelentheti.
1024 x 650-es felbontás egyébként létezik, mondhatni standard. Van egy hervadt, de wide screen-es laptopom, az is ezzel a felbontással él.
SimkoL: Azt, hogy "szabványos felbontások" felejtsd el.
Egy videokártyára elég rég óta nem kell ráerőltetni semmit. Az a dolga, hogy képet generáljon. Hogy milyen szinmélységben és felbontásban, az lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!