Hogyan lehet C programnyelvet használni macintosh számítógépen?
Biztosan van arra is C fordító, amiket használni fogtok eleinte az biztosan gép független így kb teljesen mindegy lesz a kódodnak, hogy win-en v. osx-en v. akár linuxon futtatod.
Ha minden kötél szakad, akkor feltehetsz egy virtuális gépet egy szimpatikus linux-szal és azon programozhatsz.
Értem, köszönöm :D
És mennyire nehéz elsajátítani a C, vagy a C++ nyelvet? Egyedül a programozástól tartok egy kicsit.
Minden a logikatol fugg, meg a hozzaallastol...
Ha megakarsz tanulni programozni, mert szereted es azt akarod csinalni akkor sikerulni fog, hanem nem...
Én még csak arra sem emlékszem, hogy külön motivációm lett volna a prog1-hez ehhez képest szerintem, az volt a legkönyebb tárgyunk kb. Így utólag inkább mentem volna infóra, a programozás több élvezetet nyújt, mint az a sok elméleti vacak, amit lenyomtak villanyból. Elektromágneses terek és társai. Inkább csinálok meg bármikor valamilyen programot házinak, mint 8 oldal átviteli karakterisztika számolgatást. De persze volt akinek nem feküdt a programozás.
C fordító meg természetesen van rá több féle is, például a gcc is elérhető, ami relatíve elterjedt más OS-eken is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!