Hogyan készithetek el egy saját virusírtóprogramot?
Figyelt kérdés
miből áll, honnan szerezhetem be ingyen, hogyan készítsem el?2010. ápr. 30. 19:19
1/15 anonim válasza:
egyedül nemfogmenni, amugy is ahoz sokat kell tanulnod..
2/15 anonim válasza:
Ilyesmit nem lehet csak úgy csínálni...főleg nem egyedül.
3/15 A kérdező kommentje:
mért nem lehet egyyedűl ?
2010. ápr. 30. 20:02
4/15 anonim válasza:
Gondolkozz először (ha van mivel) mielőtt hülyeséget kérdezel!
5/15 anonim válasza:
Ez nem így működik hogy valaki csak úgy puff ír egy vírust. Nekem van egy trójai forráskódom de nem adom meg mert szerintem nem tanulmányozás céljából használnád...
6/15 anonim válasza:
Olvassátok végig.Ez egy értelmetlen zagyvaság,nem kérdés.
7/15 anonim válasza:
Jah félre értettem a kérdést. Azt hittem vírust. Amúgy ha nem vagy profi programozó akkor sehogy...
8/15 anonim válasza:
Mondjuk el lehet készíteni. Mivel? Egy nagyon profi programozási tudással. Ezzen nem arra gondolok, hogy megtanulod a legegyszerubb programozási nyelvet és írsz eggyet.
10/15 anonim válasza:
Mit gondolsz mégis menyi idő megcsinálni egy vírusirtót, 5 perc? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!