Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mivel tudnék nagyon jó grafiká...

Mivel tudnék nagyon jó grafikájú horror játékot készíteni?

Figyelt kérdés
a minap beszélgettem haverommal arról hogy csinálnom kéne egy Zombie School nevű horrorjátékot csak nem tudom mivel kéne meg hát ebben nem vagyok annyira jártas. Tudnátok segíteni hogy elsősorban milyen programmal és hogyan tudnám ezt a játékot elkészíteni? Előre is köszönöm.
2016. nov. 25. 21:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel.
2016. nov. 25. 21:02
 2/10 Senki Alfonz ***** válasza:
100%
Tudom nem fog tetszeni amit mondok, de ha egy komoly játék készitése csak igy pikk-pakk menne pár tanáccsak a GYK-ról akkor valöszinü hogy a nagy játékgyártócégek már rég lehuzták volna a redönyt ...
2016. nov. 25. 21:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel tudnék nagyon jó grafikájú horror játékot készíteni?"

Hogy mivel? Nagyon nagy tudással, és/vagy nagyon sok pénzzel.

2016. nov. 25. 21:07
 4/10 Hominida ***** válasza:
100%
Jó pár év grafikus programozói tapasztalattal és számos munkatárssal. Amit ma nagyon jó grafikának hívnak, annak a technikai részein egész cégek dolgoznak éveken át. Nincs olyan program, ha arra gondoltál, amiben megadsz pár paramétert, és a grafika többi problémáját az majd megoldja.
2016. nov. 26. 01:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat! Csak hát meg van a kellő tudásom hozzá de nincs hozzá programom.
2016. nov. 26. 09:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"Csak hát meg van a kellő tudásom hozzá de nincs hozzá programom."

Ezt ugye te sem hiszed el. Csak magadat csapod be, ha mégis. Ha profi vagy számítógépes grafikából, akkor nyilván használtál már valamilyen programot is hozzá. Sőt mozogsz ilyen körökben, tehát jártasabb vagy mint itt a gyk-n bárki. Dehát ugye a kérdésből látszik, hogy ez nem így van.

A kérdésre a rövid válasz: Sehogy.

Elég csak szétnézni itt, hogy rengeteg kérdezőnek volt világmegváltó(nak hitt) ötlete, és mégsem mentek vele semmire. Mások pedig 0 tudással akar World of Warcraft szerű játékot csinálni 2 hét alatt, merthogy azt hiszik van olyan program, ami 3 klikkeléssel megcsinál mindent, nekik csak az árcédulát kell már rárakni és kész.

2016. nov. 26. 10:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Ó hát ezerféle módon tudnál, ha a nulláról akarnád, akkor körülbelül mire nyugdíjas lennél végeznél is.

Ha jól sejtem még soha nem csináltál semmilyen játékot. Van egy RPG Maker nevű programcsalád, gondolom nem okoz nehézséget a beszerzése ingyen. Ezzel nem nagyon jó grafikájú bármilyen játékot tudsz csinálni (leginkább RPG-t ugye :D ). Na, itt egy rakás előre összerakott dolog a rendelkezésedre áll, de így is kiábrándítóan sokáig tart ám hobbiból összerakni egy valamire való játékocskát. Komolyan így is évekig fejlesztenek egy-egy szubkultúrán belüli nagyobb címet. Próbáld ki és rájössz miért butaság a kérdésed.

2016. nov. 26. 11:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Pl unityben, monogame ban
2016. nov. 26. 15:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Végigolvastam a kérdést és a ráadott válaszokat is. Tényleg nagyon jók... ...igen még a kérdés is... :-)

Mindig csodálkoztam, hogy mekkora nagy arcok vannak a világban, akik elhiszik önmagukról, hogy bármit meg tudnak csinálni... :-)

A legegyszerűbb megoldás talán az lenne, ha fognál a kezedben egy videokamerát (természetesen min. 4K-sat, hogy jó legyen a grafika) és lefilmeznéd, ahogy a haverjaid elkezdik fejszével, kaszával és sarlóval kaszabolni egymást... ...végül egy késsel szúrnának nyakon... ...gondolj bele milyen élethű lenne!

Király játék! :-)

(Régebben is voltak hasonló megvalósítású játékok, amikor bejött a CD és jöttek a videójátékok: Mad Dog vagy Drug Wars...)

...napersze a programozási utómunkákat már nem tudnád megcsinálni, de az élmény részesévé válhatsz... :-)

2016. nov. 28. 15:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Na hogy én nem birom ezeket használni. De a haverom segítene elkezdeni. Az unity val szeretném de kéne hozzá jó pár tanács amúgy a válaszok nagyon jók.
2016. dec. 8. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!