Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Keresek embert aki velem...

Keresek embert aki velem bevállalna egy projektet!?

Figyelt kérdés
Keresnék egy olyan embert, akivel tudnék dolgozni. Hogy miről lenne szó? Egy jó horror játékról lenne szó :). A történet megvan, ez egy olyas fajta horror ami teljesen más mint a többi. Ez egy külön mű-re sikeredett. A lényeg, hogy lenen egy olyan ember aki velem dolgozna? Egyedül nem menne nekem, mert csomó munka lenne vele. A történetet elmesélem annak az embernek, aki érdeklődik iránta :)

2016. jan. 31. 12:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Magyarul kitaláltál valamit, és más írja meg helyetted. Érettségizz le, irány az egyetem, tanulj meg programozni, és hajrá.
2016. jan. 31. 12:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Látom eszes vagy.. Ki mondta hogy más írja meg helyettem? Normális vagy? Minek kel előítélkezned, te valakivel összetévesztesz. Közös munkával lehet valamit elérni... Nézd meg hogy stúdiókban hogyan dolgoznak.. Látom nem vagy tapasztalt...
2016. jan. 31. 12:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Például kérj ajánlatot az Invictus Games-től.
2016. jan. 31. 12:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, jó ötlet :D.
2016. jan. 31. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Írd meg novellába, könyvbe és majd a nagy kiadók lecsapnak a történetre.

Neked csak a zsebedet kell tartanod és öntik majd bele a pénzt.

2016. jan. 31. 14:59
 6/7 anonim ***** válasza:
És mennyit vagy hajlandó fizetni? Mert a sör és majd a befolyó összeg x százaléka az mese. Nettó 300e/fő alatt ne gondolkodj. Azt sem nevezted meg mire kell ember. Designer? Programozó? Modellező? Szakértő?
2016. jan. 31. 15:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Hagyjátok már, ebből úgysem lesz semmi se :D
2016. jan. 31. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!