Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Informatika teruleten mivel...

Informatika teruleten mivel erdemes elkezdeni fogalkozni? En spanyolul egyedul megtanultam nagyon jol, tehat tudok egyedul tanulni.31/F

Figyelt kérdés
Most nem ertek semmihez IT teruleten, de azt mondjak vannak teruletek, amikben az ember nagyon meg tudja szedni magat, ha ert hozza. Diploma nelkul is. Nem is ertem egyebkent, hogy olyan teruleten, mint az informatika, minek kell diploma. Ugy ertem ez olyan gyorsan valtozik, hogy egy a 90-es evekben szerzett informatikus diploma csak akkor er valamit, ha benne is dolgozott ez ember. Nekem kozgaz diplomam van, de kezdek rajonni, hogy a diploma onmagaban keves. Mellette tudok angolul es spanyolul, de erzem, hogy meg mindig lenne hova fejlodni. Szerintem biztos van az infonak olyan aga, ami nagyon szep. Olyan kulonosen erdekelne, ami nehez, mert a nehez dolgok egy ido utan a legkonnyebbek. Nekem szamvitel a kozgazon belul a szakom, es a kozhittel ellentetben nem nehez.
2016. nov. 20. 23:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Istenem ilyen beképzelt kérdést :D Érted, nem ért semmihez a szakterülethez kapcsolódóan, de tud spanyolul, szóval akkor ő most mindenhez ért :D Jézuskám :D

De tudod mit? Informatika terén a programozással érdemes leginkább foglalkozni. Ami leginkább megy és menni fog a jövőben az a Java, C# és a C++. Válassz egyet, aztán állj neki vele mókolni.

2016. nov. 21. 11:06
 12/16 anonim ***** válasza:

"spanyolul egyedul megtanultam nagyon jol, tehat tudok egyedul tanulni"

Na ez egy hibás következtetés. kb: Megtanultam falat vakolni, tehát meg tudom tanulni a mikrobiológiát.

Azt azért tudd, hogy nyelv tanulás másképp működik mint a szoftverfejlesztés-tanulás. Az egyik szinte magolás, a másik matek+logika. Az egyiket bárki tudja tanulni, a másikat már sokkal nehezebb. Ha az a célod, hogy 45 évesen kezdj el elhelyezkedni átlagfizetésért, akkor hajrá. Csatlakozom az előttem szólókhoz, szerintem is felejtsd el. Tanuld azt, amit nem teljesen 0-ról kell kezdened. Nagyobb eséllyel "meg tudod szedni magad"

2016. nov. 21. 11:45
 13/16 anonim válasza:

Vale, si te sientes tan seguro en ti mismo, pues a estudiar informatica a que esperas...?? Pero una cosita eh... que yo hablo tambien perfectamente español, vivo en España hace muchos años, y sabes aprender un idioma no tiene nada que ver con aprender programacion por ejemplo.

Gondoltam ez igy spanyolul volt stilusos :D

2016. nov. 21. 11:52
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

No se preocupe. Un graduado en economía que ir más de sus conocimientos de programación que no existe.

Vaja con Dios, amigo!

2016. nov. 21. 12:33
 15/16 anonim ***** válasza:

A következők kellenek:

Angol, legalább középfokon.

Programnyelvek általában: C++, Java, C#, rendszerprogramozáshoz C, webhez Javascript, vagy PHP.

Akárhová mész is, ne feledkezz meg az SQL-ről, több hely követeli meg, mint ami nem.

2016. nov. 22. 11:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Az IT ennél sokkal összetettebb és ez egy olyan szakma ahol mindig napra késznek kell lenned és olyat kell tudnod amit csak kevesek.Ilyen a szoftverfejlesztés is,amihez rugékony de inkább logikus gondolkodásmód kell amit inkább csak fiatal korban tudsz megszerezni,30 évesen szerintem felejtős.

Van még a HW rész amihez meg rengeteg idő kell,sok teszt olvasás és rengeteg tudás.Alapfokú angol nélkül elvérzel spanyol ide vagy oda.Ahhoz hogy piacképes legyél minden egyes nap végig kell nézni az összes nagyobb IT-vel foglalkozó oldalt hogy épp melyik VGA jött ki vagy épp alaplap,hogyan kell összeszerelni stb.

A harmadik ami piacképes az a különböző hálózatok,szerverek építése ami megint sok tudást igényel.Ehhez is nem árt naprakésznek lenni hogy meg tudd a legújabb technológiákat.

De ezek közül ha valamelyikbe belevágsz és nem szereted csinálni el fogsz vérezni.Nem olyan egyszerű mint amilyennek látszik.Szóval azt mondom 0 tudással ilyen korban ne vágj bele.

2016. nov. 23. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!