Működő excel táblázat beszúrása weboldalba?
Figyelt kérdés
Készítettem egy bonyolult excel táblázatot amelyiket úgy szeretném beszúrni egy weboldalba, hogy írni lehessen bele, és a benne lévő képletek dolgozzanak, az nem baj ha oldal frissítés után törlődik a táblázat tartalma, a lényeg, hogy a benne lévő képleteket használni tudják. Ilyen létezik? Az se baj ha nem excel táblázatot szúrom meg, hanem kódokból összerakom csak nem tudom hol tudnék erre forrásanyagot találni.2016. nov. 14. 22:09
2/11 A kérdező kommentje:
az mi?
2016. nov. 14. 22:49
4/11 A kérdező kommentje:
nem ilyenre gondoltam be kell jelentkezni az se biztos, hogy mindenkinek van olyan fiókja, oldalam látogatói nem feltétlen infó zsenik :)
2016. nov. 14. 23:44
6/11 A kérdező kommentje:
Ez tökéletesnek tűnik, csak hogy tudok bevinni képleteket, adatokat?
2016. nov. 15. 16:57
7/11 A kérdező kommentje:
Próbálgattam az online excelt nálam nem akar szorzást, osztást elfogadni a képletben
2016. nov. 15. 17:58
8/11 A kérdező kommentje:
az online excel nem tud kezelni tört számot , semmilyen műveletet nem tud vele csinálni, egyszerűen szövegként kezelni... így nem jó :/
2016. nov. 15. 18:06
9/11 anonim válasza:
> az online excel nem tud kezelni tört számot , semmilyen műveletet nem tud vele csinálni
Dehogynem. Csak megfelelő tizedes elválasztót kell neki adni. Ha a vessző nem jó, akkor pontot. Ha a pont nem jó, akkor vesszőt.
10/11 A kérdező kommentje:
Azóta elkészült a táblázat működik is, csak nem tudom úgy beszúrni a weboldalba, hogy megjelenjen szerkeszthető formában + hogy a látogatóknak ne kelljen bejelentkezni az excelbe
2016. nov. 15. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!