Két tömb összefésülése?
Sziasztok!
Tegnap elkezdtem írni egy programot aminek a feladata az lenne, hogy összefésüli két tömb elemeit. Nos, ebben elakadtam. Tudnátok esetleg segíteni? Lehet hogy kiszúrja a szemem a hiba, de nem veszem észre.
Alapból nem is értem hogy elméleti órán miért osztályoz minket.. Nyilván azért mert kötelező. Na de mint már mondtam tök feleslegesnek tartom azt hogy te fejből fújod a gyorsrendezést, ha azt alapból egy szóval előhívod egy értelmes nyelvben. Persze az rendben van hogy elmagyarázza a tanár hogy hogyan működik, mi mit csinál, te pedig figyelsz, és megérted. (megjegyezném hogy sokan itt GYIK-en jobban elmagyarázzák azokat amiket nem értek)
Hogy én mit osztályoznék? Nos, elméleti órán én kiadnám a lapot, és azt mondanám hogy írjátok le hogy hogyan működik a buborékos rendezés. És nem, nem a kódot kérném, az maradjon gyakorlatra.
# 31 Hát pont ez az hogy ez inkább annak lehet egy kegyelem kettes aki nem érti az egészet, nem is foglalkozik vele egyáltalán, csak bemagolja/kipuskázza stb..
Teljesen értelmetlennek tartom az egészet. :D Bár ha nem így osztályoznának lehet hogy egy 30 fős osztályt 4-5 főre redukálnának. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!