Hogyan használhatom a monogame ot másik ablakkezelővel?
Figyelt kérdés
GTK vagy Windows forms2016. okt. 30. 16:31
1/11 anonim válasza:
se a gtk se a windows forms nem ablakkezelő.
2/11 A kérdező kommentje:
Micsodák akkor?
2016. okt. 30. 17:30
4/11 A kérdező kommentje:
GTK+ is a highly usable, feature rich toolkit for creating graphical user interfaces
Grafikus felhasználói felületek.
Szal benézted mer ablakkezelő.
2016. okt. 30. 17:32
5/11 A kérdező kommentje:
Igen egy könyvtár ablakkezelésre nagyeszű.
2016. okt. 30. 17:33
6/11 anonim válasza:
Itt egy elég komplett lista az ablakkezelőkről: [link]
Teljesen logikus módon se a gtk, se a windows forms még említés szintjén sincsenek benne.
7/11 anonim válasza:
Nyilván, de én örülök, hogy beszólt, így legalább mindenki látta, hogy erőszakos és hisztis, remélem senki sem segít neki.
8/11 A kérdező kommentje:
Teljesen biztos voltam benne de tévedtem plusz azt írta a válaszoló hogy libary de az ablakkezelők is libaryk. Nem éreztem segítő szándékot a kérdésemmel kapcsolatban ezért elszakadt a cérna. De még aktuális a kérdésem.
2016. okt. 30. 17:46
9/11 anonim válasza:
Tévedésed #2: az ablakkezelő nem library, hanem egy önállóan futó kód. Így nem is libként kezeljük, hanem apin keresztül hívogatjuk meg.
10/11 A kérdező kommentje:
Segítsetek mert nem megy magamtól.
A helyzet az, hogy nem játékot akarok hanem egy programot írni és fontos számomra hogy elérhetők legyenek azok a funkciók amelyek az ablakok tulajdonságait nagyobb mértékben képessé teszik a konfigurálásra. Pl forms vagy GTK.
2016. nov. 1. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!