Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ezt hogy írjuk le C nyelven?

Ezt hogy írjuk le C nyelven?

Figyelt kérdés
Ne írja ki,ezt hogy kell program nyelven leírni azon belül is c ben?

2016. okt. 30. 01:43
1 2
 11/13 tabaki ***** válasza:
100%

Nekem hasonlóan fogós problémám adódott a háztartásban: Van az ajtó mellett egy kapcsoló, ha azt fölbillentem, kigyullad a lámpa. Nem tudok rájönni, mit csináljak vele, ha azt akarom, hogy ne gyulladjon ki.

El nem tudom képzelni, hogy ebbe a problémába hogyan akadtál bele, de nem ártott volna, ha bemutatod a kódodat, hogy valami fogalmat mégiscsak alkothassunk róla. Ha nagyon magyarázni akarom valamire a kérdést, akkor esetleg a képernyő egy bizonyos helyére írsz (pl. ncurses), és az előzőleg ott maradt eredményt akarod eltüntetni. Ebben az esetben csak írj oda egy szóközökből álló stringet, amelyik felülírja.

2016. okt. 30. 20:58
 12/13 anonim ***** válasza:

"no tehát látom nem értitek,azt akarom 1 for ciklussal elintézni hogy a for ciklus után rakok egy if feltételt és bele irom hogyha a számnak 2 osztója van akkor írja ki amit írtam különben pedig nem ,és ezt nem tudom ,hogy kéne megoldani"

Figyelj már. Ennyire nem lehetsz vakon. Ha megadsz egy feltételt ami ha teljesül, kiír valamit. Akkor ha nem teljesül, nem fog kiírni semmit sem. Nem logikus?

2016. nov. 1. 00:35
 13/13 anonim ***** válasza:

#4:

Vigyázz, szabvány szerint:

#include <stdio.h>

int main() {

printf("Ne írja ki");

return 0;

}

Lásd a szabvány ( [link] ) "5.1.2.2.1 Program startup" fejezetét.

Ugyanis ha az alábbi módon fodítod le a kódodat:

gcc -std=c11 asd.c

Figyelmeztet:

asd.c:3:1: warning: return type defaults to ‘int’ [enabled by default]

main()

2016. nov. 1. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!