Jó úton indultam e el, ha a programozás alapjaival ismerkedem?
Figyelt kérdés
Hogy pontos legyek,jelenleg a "Simon Gyula-A Programozás Alapjai" című netes könyvet olvasom,mellette pedig innen próbálok szemezgetni
Ha van esetleg valakinek jobb ötlete,örömmel fogadnám.
2016. okt. 23. 10:32
1/2 anonim válasza:
Először is milyen nyelven szeretnél ?
Talán kezdésnek a megértéshez
pascal => autoit => c# => c++ => assembly
Rögtön assemblyjal vagy c kezdeni nem túl bölcs. Feltételezem még nem tanultál semmilyen prog nyelvet persze.
Pascsal-t ajánlanám az alap logika megértéséhez majd autoit a c# környezetre való szokáshoz!
Után c# és c++ ha már érted alapjába véve a dolgokat.
Sok magyar kidolgozott példa feladat van hozzá!
2/2 A kérdező kommentje:
Most még az alapokat tanulom,jól gondolod még egyikhez sem volt szerencsém.Azért kezdtem ezekkel az olvasmányokkal,hogy az alapfogalmak meg az elmélet alapjait lefektessem.Közben angol tudásom is fejlesztem,hálistennek nem a nulláról kell :-) Mondjuk ha jól gondolom ehhez inkább specifikus szakmai angolra van szükség,nem feltétlen a társalgóra.
2016. okt. 24. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!