Programozo szeretnek lenni es azt szeretnem kerdezni hogyha majd elvegzem az egyetemet melyik orszagban helyezkedjek el, hol a legnagyobb a fizetes?
Figyelt kérdés
2016. okt. 9. 11:50
1/6 anonim válasza:
Szerintem a Google Dublini központját kevés hely übereli. Amúgy meg mindenhol jól keres egy kompetens programozó, idehaza sem ördögtől való a milliós paycheck.
2/6 anonim válasza:
Melyik egyetemet akarod elvégezni?
A diploma itthon kell, de kellő tapasztalat mellett eltekintenek tőle. Külföldön nagy ívből tojnak rá, hogy van-e (magyar) diplomád, az a lényeg, értesz-e ahhoz amit csinálsz. Illetve ha külföldön akarsz dolgozni, a folyékony angol tudáds alap. Ha az nincs meg, neki se vágj. Egyébként Németország, skandináv államok, Nagy Britannia jó célpontok.
Hány éves vagy? Most vagy egyetem előtt? Tudsz már programozni? Mert azt NEM az egyetemen fogsz megtanulni, hanem önszorgalomból.
3/6 anonim válasza:
Ha csak ezért kezded el vszeg el se fogod végezni az egyetemet
4/6 A kérdező kommentje:
14 eves vagyok es szeretek programozni meg csak kezdo vagyok C++ban
2016. okt. 9. 13:16
5/6 anonim válasza:
Akkor toljad tovább a C++-t, az angolt, meg mindent ami érdekel!
Messze van még az egyetem és az elhelyezkedés, addig lesz még bőven időd eldönteni, hogy hol szeretnél dolgozni.
G.
6/6 anonim válasza:
Kicsit előreszaladtál.:D
Térjünk erre vissza 7-8 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!