Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A C# programozással gondom...

A C# programozással gondom van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy informatikai szakközépiskolába járok, ahol a C# kötelező. Nekem az a problémám ezzel, hogy nagyon nehéz és alig értek belőle valamit. Az interneten is nézek olyan oldalakat, ahol erről írnak kezdőknek. Könyvesboltban is jártam már, hogy találok-e olyan könyvet, ami kezdőknek segítséget nyújt. Találtam mindkét helyen, de az volt a problémám, hogy nagyon nehéz a nyelvezetük, mintha nem is kezdőknek írnák azt.

Nekem olyan könyv vagy weboldal kellene, ahol nem bonyolult, idegenszavakkal írják az egészet. Hanem lépésről-lépésre érthetően elmagyarázzák. Pár tanárhoz is jártam már, nem sokat segített.

Tud valaki erre megoldást? (Egy érthető oldal vagy könyv is sokat segítene)

2016. okt. 1. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Kezdésként:

ftp://www.ganziskola.hu/SzaboR/13c_2015/Illes_Zoltan_Programozas-Csharp-nyelven-Konyv.pdf

Komolyabban:

[link]

2016. okt. 1. 17:22
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

Ha most kellene elölről kezdenem, akkor ezt használnám. Nem kell hozzá egetverő angoltudás, nagyon gyakorlatias, totál az elejétől kezdi, de át is lehet ugrani egyes leckéket, ha úgy gondolod, hogy azokat tudod.

2016. okt. 2. 10:34
 3/3 anonim ***** válasza:
c# prog lépésről lépésre ez a favorit nekem.
2016. okt. 2. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!