Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan kellene megcsinálnom...

Hogyan kellene megcsinálnom javában ezt az alakzatos akármit?

Figyelt kérdés

Hali.

Javában lenne egy órai munka feladat amit megszeretnék csinálni de sehogy se jövök rá hogy kéne és még kiguglizni se tudom.

Szóval lenne ez: [link]

ha futtatjuk a kódot akkor ezt kellene kapnunk.

Ugye lényegében az volt a lényeg hogy az alap forráskód úgy nézett ki hogy pl:

System.out.println("________")

System.out.println("/ \\")

System.out.println("/ \\")

stb stb stb. és a lényege az volt hogy rövidebb legyen a kód. azt hiszem ezért is volt szó a Redundanciáról.

Csak hát fogalmam sincs hogy hogy csinálta a tanár. szépen utolsó pár percben letolta aztán old meg..én meg csak néztem ki a fejemből. Valakinek esetleg valami tipp? eléggé jó lenne tudni hogy mit is kell csinálni. én tényleg becsületesen tanulok de sajnos itt azt se tudom merre vagyok arccal. köszi ha esetleg valaki tudna segiteni.

2016. szept. 29. 18:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
aj istenem, akkor csak rossz helyen hívtam meg a függvényt. köszi szépen nektek.
2016. okt. 1. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!