Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Emelt informatika programozás...

Emelt informatika programozás részét milyen nyelvben érdemes megcsinálni?

Figyelt kérdés

C#-t ismerem, Pythont minimálisan, viszont úgy hallottam Python-ban lényegesen egyszerűbb a filestream.

Melyik nyelvben érdemes megcsinálni a kijelölt feladatot?

2016. szept. 26. 23:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Azt használd amelyiket jobban ismered, érettségi feladatokból semmi sem bonyolult - annyira meg pláne nem hogy emiatt egy másik nyelvet használj.
2016. szept. 27. 00:05
 2/13 anonim ***** válasza:
Ne butáskodj! A filestream már 5-6 parancs. Ha érted a logikáját, akkor edesmindegy a programnyelv. Mennyit, beolvas, lezár. Ugyanez kiirassal.
2016. szept. 27. 00:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem 4 haverom is Delphy-ben csinálta meg, és tökéletes lett. Azt mondják, az egész olyan intuitív volt.
2016. szept. 27. 01:43
 4/13 anonim ***** válasza:
Így van! Használd amelyiket a legjobban ismered! Egy érettségin az egyetlen "ellenséged" az idő, így ha megszokott környezetben dolgozol akkor az sok értékes percet jelenthet...
2016. szept. 27. 07:05
 5/13 anonim ***** válasza:
Én Lazarusban csináltam. Tényleg azt kell választani, amihez a legjobban értesz, mert pitiáner egyszerű feladatok szoktak lenni.
2016. szept. 27. 09:04
 6/13 anonim ***** válasza:
#5 Nem kötözködésképp, de az IDE és nem programnyelv! :)
2016. szept. 27. 09:12
 7/13 anonim ***** válasza:
A Delphi is az, amit előttem említettek. És amúgy lehet választani az érettségin FreePascal-t és Lazarus-t is. Mindkettő alatt ugyanaz a programnyelv van.
2016. szept. 27. 09:49
 8/13 anonim ***** válasza:
A Delphi az IDE-n kívűl egy programozási nyelv is, másik nevén Object Pascal.
2016. szept. 27. 11:45
 9/13 anonim ***** válasza:

A delphi nem programozási nyelv, hanem fejlesztőkörnyezet, mindenféle, a programozást segítő nyalánksággal.

A programozási nyelv az object pascal.

2016. szept. 27. 13:19
 10/13 anonim ***** válasza:

Akaratlanul is sikerül a végén flamewart indítanom... nem ezt akartam elérni, és nem is kötekedni akartam, csak hogy pontosítsuk a mondandónkat.

A kérdés szempontjából viszont teljesen mindegy.

Lényeg: azt a programnyelvet és fejlesztőkörnyezetet kell választanod, amelyiket legjobban ismered és leggyorsabban tudsz benne dolgozni.

2016. szept. 27. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!