Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A programozást lapton-on vagy...

A programozást lapton-on vagy asztali számítógépen végzik?

Figyelt kérdés

Én akárhol látok a programozásról képeket mindig azt látom, hogy laptop-on csinálják.

És ha valóban laptop-on folyik nem tudna nekem valaki összeírni egy konfig-ot ami jó lenne tanulásra?

2016. szept. 20. 10:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ha azért amit kérnek, nem biztosítanak ott eszközt...
2016. szept. 20. 10:53
 12/27 A kérdező kommentje:

Ez mennyire jó amúgy ha még gamer is közben az ember? :)

Witcher 3 moddolással és hasonlók.

[link]

2016. szept. 20. 11:06
 13/27 anonim ***** válasza:
96%

"Olyan 200 000 ft mondjuk."

Majd belinkel egy 600e forintos gépet...

2016. szept. 20. 11:15
 14/27 anonim ***** válasza:

#12: egy 17"-os laptopot nem fogsz cipelgetni szerintem. A HDD helyett SSD-t vegyél bele, meg alá/köré egy hűtőgépet, ha meghajtod.

Amúgy 600K-ból szerintem simán kijön egy ugyanilyen asztali ÉS egy értelmes laptop...

2016. szept. 20. 11:31
 15/27 anonim ***** válasza:

Jónak jó, kicsit drágának tartom...

De az összes szép paraméter mellé 1Mpx -es kamera!?

(szerintem az elírás)

2016. szept. 20. 11:32
 16/27 A kérdező kommentje:

Valóban az.

Talán külön gamer pc kellene és külön laptop. :)

2016. szept. 20. 11:38
 17/27 anonim ***** válasza:
16%

>programozó

>gamer

válassz egyet.

2016. szept. 20. 13:03
 18/27 anonim ***** válasza:
73%

Én meg mobilnetről látok mindig olyan képeket hogy ül a paraszt a dunaparton aztán vadul netezik - arról már nem esik szó, hogy meddig bírja a gép ilyen használat mellett. Semmi értelme nincs kiindulni ebből.

Nekem eszembe sem jutna laptopot venni munkára, dokkolóval nem bszakodnék, a kis billentyűzet meg kijelző miatt meg véleményem szerint használhatatlan - ma már attól is megbolondulnék ha csak egy monitort tudnék használni munka alatt, pedig nekem is csak kettő van. Plusz nem addig használom a hardvereimet amíg szét nem esnek, legfeljebb 1-1,5 évente fejlesztek valamit - egy laptopnál meg ez kimerülne egy ram vásárlásban, és legjobb esetben is tudnék venni egy hangyafsznyival erősebb procit. Ha számodra ezek nem fontosak akkor gondolom jó ötlet a laptop.

2016. szept. 20. 13:05
 19/27 anonim ***** válasza:

Ez személyes preferencia kérdése inkább.

Ha tanulni jársz vele, és nem biztosítanak eszközt ehhez, akkor a laptop hasznos lehet, de nem kell belőle erőmű programozáshoz. Viszont az erősebb hardver, több (és nagyobb) monitor/kijelző lehetősége miatt egy asztali PC többet érhet. Amennyit én erről a Codecoolról találtam, ott elvileg eleve biztosítanak laptopot (visszajelzések alapján). Hogy aztán mennyire jó meg mennyire van értelme, az más kérdés...

Ha játszani is akarsz, akkor meg egyértelmű, hogy egy asztali gépre érdemes beruháznod. 200 ezerből is össze lehet egy egész használható kis gépet rakni.

2016. szept. 20. 14:18
 20/27 A kérdező kommentje:

Jó gépet 200 000ft-ból?

Hát van annyi rá végül is.

De nem értek a konfigokhoz nagyon.

2016. szept. 20. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!