Valaki tud jól működő iPhone emulátort Windowsra?
Nekiálltam Visual Studio-ban a xamarinnal programozni iPhone-ra is. Illetve álltam volna, ha lenne jó emulátorom. A xamarin sajátja nem indult el, más működőt meg nem találtam. Valaki tud valami jó iPhone emulátort?
Köszönöm
10: Miért kattintanék rá? Nekem nincs szükségem rá, a segítségnek ez a foka meg már szerintem sok. Inkább vállalom a tévedés kockázatát.
A másik dologban nincs igazad. Bárki azt emulál le, amit csak akar, jogi következmények nélkül. Magyarországon és úgy általában másutt is, még a reverse engineering is törvényes.
#11: mint írtam, Google vs Oracle per miatt tudni, ez nem ilyen egyszerű. Tökmindegy, mi van idehaza, USA az egyik legfontosabb piac, ha valakit ott elmeszelnek, húzhatja is le a rolót. Jelenleg egyébként így áll a hajcihő: [link]
És most ehhez képzeld el, hogy Apple jogi osztálya feszül neki egy maréknyi cégecskéének. Sok év fejlesztési időt beleölni egy olyasvalamiben, ami megint sok évig jogi aggályok miatt nem használható (ha egyáltalán) semmilyen cégvezetés számára nem jelent ésszerű stratégiát.
Na de éppen az oracle áll bukásra.
Pedig még konkrét kódsorok ellopásával is vádolta a google-t.
Aki létrehoz egy rendszert, annak el kell viselnie, hogy azt mások is megpróbálják utánozni. Ez az egyetlen út a monopóliumok kiépítésének megakadályozásához.
Ha akar, bárki készíthet windows kompatibilis oprendszert, amelyen a windowsra írt szoftverek futnak.
Írtak már kismillió emulátort, írhatnának iOS emu-t is, csak nem nagyon látják értelmét az erre alkalmasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!