Érdekelni kezdett a programozás és olyan szakirodalmakat keresek, amit bátran mertek ajánlani totál kezdőknek, elsősorban C és java nyelveken. Tehát milyen irodalmat tudtok ajánlani, ami C és Java nyelven tárgyalja a programozást teljesen kezdőknek?
Tehát, nem vagyok analfabéta a számítógéphez, normál felhasználónak tekintem magam, ismerem a gépek felépítését, elboldogulok a gépen.
Programozni viszont egyáltalán nem tudok.
Olyan szakirodalomra lenne szükségem, ami a totál kezdőknek való, akik nulláról kezdik.
Első sorban a C és a java érdekel. Sok hasonló témájú kérdést láttam már a neten fórumokon, ahol írták a pascalt meg BASIC-et meg stb és elhiszem, hogy ezek az alapok, de legnagyobb tisztelettel mondom, hogy engem sajnos nem ezek érdekelnek, ezért olyan irodalmat keresek, amik az említett C-t és javat kezdik el ecsetelni. Nulláról.
Köszönöm válaszotokat
Köszi szépen! :) Letöltöttem, elkezdtem olvasni, de kicsit azért még kínai.
Kéne egy olyan irodalom is, ami még mélyebbről kezdi el taglalni a dolgokat, ilyet esetleg tudsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!