Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Windows Vista jelszó feltörés....

Windows Vista jelszó feltörés. Hogyan?

Figyelt kérdés

Adott két felhasználónév.

Az egyik korlátozott jogosultságokkal rendelkezik, így se programokat nem lehet feltelepíteni stb.

A másik pedig egy jelszóval ellátott minden jogosultsággal rendelkező fiók. Windows Vistáról van szó, az illető aki a gépet szokta csinálni, úgysem árulja el, mert nem szereti ha mások csinálják, de ő sajnos amúgy sincsen közelbe.. Azonban, nagyon nagy szükség lenne rá.. Tehát, kéne a jelszó Hogyan tudnánk feltörni?

Minden választ köszönök:

Alex8695

2010. ápr. 21. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 22. 00:29
 2/4 anonim válasza:
xp-ben tudom hogy a rendszergazdától meg lehet kerülni a jelszót(felhasználói fiókok és ott az adott fiók majd a jelszó törlése), de ha az is jelszavas azt már igen bonyolult feltörni és nem is érdemes belekezdeni ha jól tudom flopi kell hozzá meg ilyenek. Viszont még az is lehet hogy a rendszergazdától tudsz telepíteni vagy csak megváltoztatni a fiók típusát. És az se biztos hogy vista-n működik de azért egy próbát megér.
2010. ápr. 23. 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha engedélyezve van a futtatás (nem tudom hogy van-e a vistában, amúgy Run.exe a System32 mappában (file://C:\Windows\System32\run.exe) XP-nél és Win7-nél, ha bejött a futtatás oda beírod hogy cmd (csak ennyit!), előjön egy fekete ablak, oda beírod hogy "net user -?" (idézőjelek nélkül) és kiírja hogy milyen műveletek léteznek. Ezután a frissen szerzett tudásoddal háromféle módon lehet továbbmenni.

1. Csinálsz egy rendszergazdai fiókot

2. A saját fiókodat rendszergazdai jogosultsággal látod el (ez nem biztos h működik, még nem próbáltam)

3. Törlöd a rendszergazdai fiók jelszavát.

Remélem hogy nem hiába írtam le.

Adam voltam (12/F)

2010. ápr. 26. 10:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat köszönöm Adam kipróbálom, hátha..
2010. ápr. 27. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!