Mennyire fontos egy játékban, hogy látszódjon amit visel?
Kb. minden RPG játéknak a felszerelés az alapja, csak mivel annyira nem vagyok gyakorlott a modellezésben, arra gondoltam, hogy mi lenne, ha nem látszódnának.
Ez mennyire lenne zavaró? Vagy hogyan máshogy lehetne megoldani, hogy ne kelljen item modelleket csinálnom?
Előre is köszi a segítséget.
Mindenki szeret babázni, az mmo k sikerének egyik alapvető pillére a mély karakter testreszabás(de mondhatnám a cod idióta puska festegetését is), szóval fontos.
Meg lehet oldani, keresel valakit aki tud modellezni, vagy veszel kész modelleket pl assetstore ból ha unity t használsz. Esetleg minecraftos stílusban nyomod és blokkokból rakod össze, az hamar megvan és nem igényel túl komoly előismeretet sem, csak némi szépérzéket.
Hát minecraftosat össze tudok még hozni.
Én is erre gondoltam, hogy a karakter testreszabás elég nagy kötelekét alkot a játék és a játékos között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!