Fájl kiválasztása appinventor2-ben?
Figyelt kérdés
Gondoltam, hogy csinálok egy app-ot az appinventorban... Zene- Videolejátszás kategóriában... Az lenne a kérdés, hogy tudom rávenni az app-ot, hogy a kiválasztott zenéket játsza le... (Úgy gondoltam nem feltöltöm a zenét, hanem a telefon tárhelyéből választhatja ki az ember) Egy bizonyos megnevezett zenét ki lehet választani (Tehát ha tudom hogy van a letöltések mappában egy "a.mp3" fájl, akkor ellehet érni mint /storage/download/a.mp3 ... de ez ugye be van táplálva,és nem ő keresi meg)... Érdekes ezzel foglalkozni, vagy találjak ki más app ötlete / vagy van valami sokkal jobban használhatóbb program? (Egyenlőre kódolás nélkül szeretném... de ha nincs jobb megoldás, akkor bemagolom...92016. aug. 12. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!