AutoCad programok írásához melyik programozási nyelv a legalkalmasabb?
Figyelt kérdés
Szeretnék valamilyen szinten megtanulni programozni. Elsődlegesen AutoCad lispeket, programokat szeretnék írni.
Ehhez melyik programozási nyelvel kezdjek el ismerkedni? melyik a leghasznosabb erre a célra?
2016. aug. 1. 17:51
1/4 anonim válasza:
Az AutoCad Lispje közel áll a Common Lisphez, úgyhogy kezdhetsz azzal.
2/4 anonim válasza:
Valóban Lisp.
Bár nekem valamennyire sikerült Python-al is összelőni, de az korlátozottabb, mint amit Lisp-ből el tudsz érni.
3/4 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy a Pythonnal kezdem az ismerkedést. Több forrást, segédletet találtam hozza.
Ha azt sikerült elsajátítani, akkor térnék rá a lisp-re. Ez így járható út?
Vagy van esetleg valamilyen jó könyv, honlap, videósorozat ami a kezdetektől segít megtanulni a nyelvet?
2016. aug. 3. 08:10
4/4 anonim válasza:
A Lisp eléggé eltér szintaxisban a többi nyelvtől.
Nem sokkal nehezebb, csak más.
Erre érdemes lesz odafigyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!