Hogyan lehet JAVA programot készíteni telefonra?
Figyelt kérdés
gyakorlatilag egy parancssor ami alul egy inputboxban JAVA ban nem tom hogy hívják és leygenek benne függvények pl cd mappa akk belelép a mappa mappába. startbt blouetooth bekapcs ...2010. ápr. 17. 20:54
1/7 A kérdező kommentje:
ja és felül pedig kiírja a visszajelzést a a pranancsot magát mint a DOS de ez JAVAban van és telfonra
2010. ápr. 17. 20:55
2/7 anonim válasza:
töltsd le a netbeans-t és olvass utána a java ME-nek (J2ME)
3/7 A kérdező kommentje:
Már letöltöttem meg a JAVA SDK JAVA DSK t vagy mit és a problémám hogy ugyanazt a kódot nem tom 2X lefordítai. Meg ha készítek egy JAR -t belőle nagy nehezen akkor azt meg gépen nem tudom lefuttatni egyáltalán csak a netbeans amikor ugye lefordítja le is futtatja. akkkor működik de a jav a proba.jar vagy java proba.class nem működk
2010. ápr. 18. 10:34
4/7 A kérdező kommentje:
NA J2ME példaprogramokat meg nem tok fordítani NetBEansel azt írja hogy nem található main() class
2010. ápr. 18. 10:58
5/7 A kérdező kommentje:
már az összes példaprorgamot kipróbáltam szinte és semmi. Mindegyik HIBA ! nem bírja es futtatni se lefordítani mret ha fordítom 1 okldal tele hibával ha futtatni nicns main class
2010. ápr. 18. 11:06
6/7 anonim válasza:
ne j2ee projektet hozz létre, hanem MIDP application-t, ha meg nincs olyan az új projektnél, akkor rossz netbeans verziót töltöttél le, amiben nincs ME modul
7/7 A kérdező kommentje:
és olyat hoyg lehet letölteni netbeans hoz mert én már egy délutánt rászántem 2GB nyi java s fejlesztőezközt töltöttem le + frissítésk
2010. ápr. 19. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!