Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lehet JAVA programot...

Hogyan lehet JAVA programot készíteni telefonra?

Figyelt kérdés
gyakorlatilag egy parancssor ami alul egy inputboxban JAVA ban nem tom hogy hívják és leygenek benne függvények pl cd mappa akk belelép a mappa mappába. startbt blouetooth bekapcs ...
2010. ápr. 17. 20:54
 1/7 A kérdező kommentje:
ja és felül pedig kiírja a visszajelzést a a pranancsot magát mint a DOS de ez JAVAban van és telfonra
2010. ápr. 17. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
töltsd le a netbeans-t és olvass utána a java ME-nek (J2ME)
2010. ápr. 17. 21:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Már letöltöttem meg a JAVA SDK JAVA DSK t vagy mit és a problémám hogy ugyanazt a kódot nem tom 2X lefordítai. Meg ha készítek egy JAR -t belőle nagy nehezen akkor azt meg gépen nem tudom lefuttatni egyáltalán csak a netbeans amikor ugye lefordítja le is futtatja. akkkor működik de a jav a proba.jar vagy java proba.class nem működk
2010. ápr. 18. 10:34
 4/7 A kérdező kommentje:
NA J2ME példaprogramokat meg nem tok fordítani NetBEansel azt írja hogy nem található main() class
2010. ápr. 18. 10:58
 5/7 A kérdező kommentje:
már az összes példaprorgamot kipróbáltam szinte és semmi. Mindegyik HIBA ! nem bírja es futtatni se lefordítani mret ha fordítom 1 okldal tele hibával ha futtatni nicns main class
2010. ápr. 18. 11:06
 6/7 anonim ***** válasza:
ne j2ee projektet hozz létre, hanem MIDP application-t, ha meg nincs olyan az új projektnél, akkor rossz netbeans verziót töltöttél le, amiben nincs ME modul
2010. ápr. 18. 21:02
 7/7 A kérdező kommentje:
és olyat hoyg lehet letölteni netbeans hoz mert én már egy délutánt rászántem 2GB nyi java s fejlesztőezközt töltöttem le + frissítésk
2010. ápr. 19. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!