A laptopra milyen programok kellenek? Pl:op rendszer stb.
2 lehetőség elször Op. rendszer abból több van van a windows ( ami fizetős vagy fekete ) vagy Linux ami ingeyenes kevesbb játékkal de több ingyenes funkcióval
ha windowst választod akk vírusírtó JEtaudio vagy más kodec. Ha linux akk majd mindent ki fogírni hogy mit töltsd le pl Teljes magyar nyelc vagy Kodek a hátrány hogy linuxhoz télleg kell net mert a telepítés is netről megy többnyire tehát maga a teepeítő töltöi le a fájlokat a netről . Linuxból többfajta van pl Ubuntu SuSE Sulix REDHOT Fedora OPENSuSE meg minden válogatsz . DE arra készülj fel hogy ha windwosos programokat akarsz futtatni Linuxon akk fel kell hozzá raknod a WINE -t . DE akkor is cak kb 50 % a fut malyd a progrmoknak de Linuxra nem kell vírusírtó mert nincs rá vírus.Meg egy csomó előnye van pl nem kell fizetni .
Hozzáfűzöm mert az előzőt is én írtam / OFF vége
hogy letöltöd a cuccost akkor azt ki kell írnod CD re vagy DVD re vmelyik haverodnál vagy a másik gépeddel. ahhoz meg kell CD író progi. És linuxon méshogy hívják a programokat pl MSN = Pidgin IE = Firefox Paint = GIMP
Laptopra?
Hat szerintem ezek:
Oprendszernek Windows XP.. vagy Windows 7. Windows 7et ajanlani tudom. Nem kellhozza akkora eromu mint pl a vistahoz :)
* Avast (Vírusvédelem)
* Windows Live Messenger 2009 (beszélgetni is kell)
* Skype (hát ilyen is kell,ezzel is beszélget az ember)
* Total Commander (Sajátgép és Windows Intéző helyett)
* Mozzila Firefox (Gyors,és egyszerű. Rengetek bővítmény van hozzá)
* Microsoft Office 2007
* Everest Ultimate Edition (Egykis gép áttekintés sose árt)
* Aimp2 (Winampot felváltó zenelejátszó,kevesebbet eszik)
* Nero 8 Micro (Hát ez a nero,kevesset foglal kevesset eszik,de mégis mndent tud..)
* VLC Media Player (filmlejátszása,minden féle,hülye codec-ek telepítése nélkül)
* Infran View (kép nézegető)
* Foxit Reader (PDF-ek olvassása..)
* Adobe Photoshop CS3 (hasznos kis képszerkeztő..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!