Bind/PHP/Java/C# Hogyan tudom letölteni egy domainhez tartózó zóna fájlt?
Persze, ha van ilyenre mód. Láttam több online eszközt, ami képes erre. Ilyen például a ultratools.com vagy a dnsstuff.com. Ha nekik nincs külön fizetett API elérésük például a VeriZone-hoz, vagy ilyesmi, akkor olyan szkriptet futtatnak amit én is tudok itthonról.
!! Tudom, hogy lelehet kérni a DNS rekordokat a fenti nyelvekben/programban, de nekem az nem elég.
A segítségetekért nagyon hálás vagyok :)
"This UltraTools DNS Zone File Dump tool attempts to initiate a DNS zone transfer (an AXFR) with all DNS servers for a domain until it finds one that is willing to perform the zone transfer. A DNS zone transfer sends all of the DNS records for a domain. Many DNS Servers are setup to not allow this."
A válasz az, hogy ők sem tudnak. AXFR-t csak és kizárólag a másodlagos nameservereknek szokták engedélyezni normálisabb helyeken.
Miért nem elég? Mi van egy zona fileban amire neked szükséged lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!