Kb olyan lenne ha csak fonalakkal kötném össze mint egy pókháló.
Rengeteg fonal minden irányba több ezer csomóponttal.
közepéről indulnék, és haladnék hatványozottan több lehetőség felé, estleg vissza egy másik szállón...
2016. júl. 27. 11:45
4/13 anonim válasza:
Olyasmikre gondolsz, mint a Scratch?
2016. júl. 27. 11:45
5/13 anonim válasza:
Nem értelek de szerintem a ruby nyelv még a Python tól is egyszerűbb ezért ha gyorsan és könnyen akarsz elsajátítani egy nyelvet akkor ez jó választás lehet.
2016. júl. 27. 11:50
6/13 SimkoL válasza:
Delphi-ben már találkoztam olyan audio komponenssel ahol össze lehet egy ablakban 'drótozni' a be és kimeneteket, majd ezekből legenerálta a kódot. Amúgy én sem nagyon értem a kérdést :(
2016. júl. 27. 11:55
7/13 A kérdező kommentje:
igen olyasmire mint a Scratch, csak egy olyanra ahol az egész nem csak egy játék cucc, hanem képes elérni más fájlokat a számítógépen, továbbá rendesen tudja használni a perifériákat.
2016. júl. 27. 12:30
8/13 SimkoL válasza:
A Prog.hu-n volt valami cikk kb. 1 évvel ezelőtt, ami ilyen jellegű programot mutatott be, nem emlékszek a nevére mert én azt is csak játéknak tartottam. Egy komolyabb programnál nem úszhatod meg a kézi programozást, mert kismilló változatban lehet egy adott dolgot megoldani. Ha csak a kedvenc nyelvemet a Delphi-t nézzük több ezer eljárása és függvénye van, ezeket lehetetlenség Lego-ként felépíteni és akkor még ott vannak a speciális API-k. Alap dolgok megoldhatók, de azért csodát ne várj egy ilyen jellegű programtól sem.
2016. júl. 27. 13:43
9/13 _Jessy_ válasza:
Leginkább számítógéppel!
2016. júl. 27. 14:35
10/13 anonim válasza:
Amit kérsz, az majdhogynem lehetetlen.
Ezeket a vizuális "összedobálom a vezérlési szerkezeteket" jellegű eszközöket iskolásoknak találták ki, tizenegykét éveseknek, hogy nagyon alap szinten megszerettessék a programozást, és világossá tegyék, hogy mi micsoda. Egy ilyen eszköztől pedig ne várd, hogy majd magas szinten kezeli a perifériákat, fájlokat, adatbázisokat, miegymás.
Viszont rengeteg más nyelv/fejlesztőeszköz ezt lehetővé teszi, viszont ott túl kell lépni az egérrel összekattintgatós "módszeren".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!