Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen ismeretekkel kell...

Milyen ismeretekkel kell rendelkeznie egy szoftvertesztelőnek?

Figyelt kérdés
Mit tanul az, akiből később tesztelő válik?

2016. júl. 13. 08:04
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Először is nem árt, ha meg tudja fogalmazni amit akar, és a szókincs sem hátrány.

Na, nálad mindkettőből hiány mutatkozik.

2016. júl. 13. 08:17
 2/10 anonim válasza:
66%
Istenem... Normálisan nem lehet válaszolni? Nem kért a kérdésben személyes megjegyzést ha jól emlékszem. Bocsi kérdező, nekem fogalmam sincs, csak kiakasztó, hogy kik járnak ide.
2016. júl. 13. 08:24
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Igen, én is kiakadok az ilyen buta kérdezőkön. Hogy kik járnak ide ? Fantasztikus. :)

Nem az a baj, hogy buta, hanem az hogy még kérdezni sem tud !

Ezt az általam fabrikált "szlogent" minden második kérdéshez oda lehetne írni. Sajnos. Itt tart a mai fiatalság.

2016. júl. 13. 08:37
 4/10 anonim ***** válasza:
77%

[link]

Ilyesmikkel.

2016. júl. 13. 08:37
 5/10 A kérdező kommentje:

Miből gondolod, hogy fiatal vagyok? A Te nagymamád értelmesebben tudta volna feltenni a kérdést?

Akkor okíts kérlek, hogyan lehetett volna a kérdésem "okos" kérdés?

2016. júl. 13. 08:44
 6/10 anonim ***** válasza:
12%

Abból gondolom, hogy ilyet felnőtt nem kérdez. A felületes kérdésed is arra utal, hogy csak egy unatkozó gyerek vagy, aki játékok tesztelésével szertne foglalkozni.

Egy kérdést úgy kel feltenni, hogy a hozzám hasonló hülyék is egyből megértsék. Röviden leírod a kérdést, majd a kifejtés részben hosszabban részletezed azt. Mi a célod, hol tartasz most, hány éves vagy, milyen iskolai végzettséged van, eddig milyen területen dolgoztál, milyen programokat, programnyelveket ismersz, ezeket milyen szinten vágod.??? STB.

Szóval ilyen apróságok hiányoznak csak. :)

2016. júl. 13. 08:59
 7/10 A kérdező kommentje:

Hát, elég rosszul látod a dolgot... :)

Egyébként a kérdés általános volt, nem arra vonatkozott, hogy én hogyan lehetnék az, bármennyire is ezt szeretnéd belelátni.

2016. júl. 13. 09:06
 8/10 anonim ***** válasza:
95%

Nem volt a kérdéssel semmi probléma.

Pannonka meg csak egy frusztrált gyökér, nem kell vele foglalkozni, ahogy az életben sem teszi vele senki.

2016. júl. 13. 09:17
 9/10 anonim ***** válasza:
92%

Ezeket nézd át és képben leszel. Utána egy ISTQB vizsgát leteszel és máris meg van alapozva a jövőd.

[link]

2016. júl. 13. 10:15
 10/10 anonim ***** válasza:
19%
Ez mind vagyok, de ettől még igazam lehet. :)
2016. júl. 13. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!