Milyen ismeretekkel kell rendelkeznie egy szoftvertesztelőnek?
Először is nem árt, ha meg tudja fogalmazni amit akar, és a szókincs sem hátrány.
Na, nálad mindkettőből hiány mutatkozik.
Igen, én is kiakadok az ilyen buta kérdezőkön. Hogy kik járnak ide ? Fantasztikus. :)
Nem az a baj, hogy buta, hanem az hogy még kérdezni sem tud !
Ezt az általam fabrikált "szlogent" minden második kérdéshez oda lehetne írni. Sajnos. Itt tart a mai fiatalság.
Miből gondolod, hogy fiatal vagyok? A Te nagymamád értelmesebben tudta volna feltenni a kérdést?
Akkor okíts kérlek, hogyan lehetett volna a kérdésem "okos" kérdés?
Abból gondolom, hogy ilyet felnőtt nem kérdez. A felületes kérdésed is arra utal, hogy csak egy unatkozó gyerek vagy, aki játékok tesztelésével szertne foglalkozni.
Egy kérdést úgy kel feltenni, hogy a hozzám hasonló hülyék is egyből megértsék. Röviden leírod a kérdést, majd a kifejtés részben hosszabban részletezed azt. Mi a célod, hol tartasz most, hány éves vagy, milyen iskolai végzettséged van, eddig milyen területen dolgoztál, milyen programokat, programnyelveket ismersz, ezeket milyen szinten vágod.??? STB.
Szóval ilyen apróságok hiányoznak csak. :)
Hát, elég rosszul látod a dolgot... :)
Egyébként a kérdés általános volt, nem arra vonatkozott, hogy én hogyan lehetnék az, bármennyire is ezt szeretnéd belelátni.
Nem volt a kérdéssel semmi probléma.
Pannonka meg csak egy frusztrált gyökér, nem kell vele foglalkozni, ahogy az életben sem teszi vele senki.
Ezeket nézd át és képben leszel. Utána egy ISTQB vizsgát leteszel és máris meg van alapozva a jövőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!