Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lehetséges az, hogy...

Hogyan lehetséges az, hogy egy olyan metódus ami nincs a szerveren lefusson szerver oldalon?

Figyelt kérdés

Unityben van a command attribútum az ilyen attribútummal jelzett metódusok szerveren futnak le, ezt értem én csak azt nem,hogy hogyan futhat le szerver oldalon ha a szerveren nem létezik ez a metódus csak cliens oldalon.

És egy másik dolog pedig,hogy minek bármit is szerver oldalon futtatni pl olyan funkciót ami csökkenti az élet változót csak mert bekapott egy ütést.

2016. júl. 12. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"minek bármit is szerver oldalon futtatni pl olyan funkciót ami csökkenti az élet változót csak mert bekapott egy ütést."

Például azért, hogy a többi játékos is tudjon róla.

2016. júl. 12. 14:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem de hogy futhat szerver oldalon egy olyan metódus ami nincs a szerveren sehol?
2016. júl. 13. 00:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Jól sejtem, hogy a probléma az, hogy nem fut le, de te szeretnéd, hogy lefusson? (Kétértelműnek érzem, de velem lehet a baj.)

Ha jól értem, akkor röviden az a válasz, hogy el kell készíteni a szerver oldalon a megfelelő metódust.

2016. júl. 13. 09:41
 4/4 Piert ***** válasza:
Távoli metódushívás. Bár nem hiszem, hogy így oldanák meg.
2016. júl. 16. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!